string(3) "tgi"

EZVIZ C3A beveiligingscamera

De EZVIZ C3A is een full HD beveiligingscamera met een draadloze wifi-batterij. De camera is voor zowel binnen als buiten geschikt. Dankzij de grote kijkhoek van 126 graden kun je alle hoeken van de kamer of tuin bekijken.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben Berry en zoals velen met mij vind ik gadgets geweldig. Zo kreeg ik de vraag om de EZVIZ Wifi camera te testen. Deze is voor zowel binnen als buiten.

Goed verpakt

Het product was goed verpakt, de doos had een klein deukje, maar dat mocht de pret niet drukken. Hierin zit de camera, de accu (die je via de usb kunt opladen) en de houder.

Moeizame installatie

Het installeren van de camera zou erg makkelijk moeten gaan, de app downloaden, camera zoeken en gaan met die banaan! Helaas was dat in de praktijk niet het geval. Ook de handleiding geeft precies aan welke paar stappen je zou moeten volgen. Na de stappen meerdere malen opnieuw gevolgd te hebben is het mij dan toch gelukt om de camera in de app te krijgen zodat ik vanaf mijn telefoon alles kon zien. Het geeft een mooi scherp beeld, maar helaas schakelt de camera al snel over op de nachtstand waardoor het beeld niet meer scherp is. Ik heb de geluidsnotificaties uitgezet, want de camera geeft een hele harde irritante piep bij elke beweging die gedetecteerd wordt. Na 2 dagen kreeg ik de melding dat de camera een update nodig had. Vanaf dat moment is het mij niet meer gelukt om de camera werkend te krijgen in de app. Hierdoor heb ik de camera niet heel uitgebreid kunnen testen en de mogelijkheden van de EZVIZ app volledig uit kunnen pluizen.

Diefstalgevoelig

Het design van de camera is mooi. Strak en niet te veel poespas. Enige nadeel is dat de camera via een magneet aan de houder vast gemaakt kan worden. Hierdoor is hij erg diefstal gevoelig en zou ik hem zelf niet buitenshuis plaatsen.

Conclusie

Kortom, mooie camera en makkelijk te gebruiken. Beeld valt tegen en diefstalgevoelig door de houder.

.....
Reacties