Teufel ROCKSTER GO speaker

De ROCKSTER GO is een compacte, waterdichte Bluetooth speaker die connect met Siri en Google. Hij wordt niet voor niets ROCKSTER 'GO' genoemd, gezien hij door zijn formaat overal mee naar toe kan worden genomen.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben Ramon en ik kreeg onlangs de mogelijkheid om deze Bluetooth speaker van Teufel te testen en ben gelijk aan de gang gegaan.

Goed verpakt

De speaker was zeer goed verpakt in een stevige doos. Het design van de speaker vind ik zeer mooi. Hij is ook licht zodat je deze vrij makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Snel verbonden

Ik ben niet zo zeer van het lezen van de gebruiksaanwijzingen en heb dit overgeslagen. Met mijn smartphone Nokia 8 Sirocco (jaja, ik weet het Nokia ;)) kreeg ik gelijk verbinding met de speaker. Gelijk Spotify aangezet en ja hoor... meteen zeer goed geluid! Al met al dus zeer makkelijk in gebruik. Ik heb tevens mijn dochter verbinding laten maken met haar Samsung Galaxy S7, echter is dit tot op heden niet gelukt. De speaker was niet vindbaar. Met haar nieuwe iPad hebben we dit ook gelijk geprobeerd en dat ging prima.

Synchroon verbinden

Je kunt met twee apparaten tegelijk verbonden zijn en dan switchen van muziek. Dat bevalt erg goed. Accuduur heb ik nog niet goed kunnen testen, maar ik heb de speaker nog geen één keer hoeven opladen terwijl deze al best vaak gebruikt is.

Conclusie

Mooie en zeer degelijke compacte Bluetooth speaker die je overal zo kunt meenemen. Het geluid is helder en mooi.

Reacties