BLANCO Benelux Kitchen Technology

Partner

BLANCO YOVA

 Geïnspireerd door de natuur: BLANCO YOVA spoelbak in SILGRANIT.

Vloeiend, organisch design

Natuurlijke, afgeronde vormen zijn trendy. In de moderne keuken zijn deze dan ook vaak terug te vinden. De ideale kandidaat voor dit soort keukens is dan ook BLANCO YOVA. Deze nieuwe spoelbak is perfect te integreren in een sfeervolle omgeving en ondersteunt op zijn beurt vloeiende structuren met een vleugje minimalisme in de keuken. Een ander kenmerk van deze kwaliteitsvolle spoelbak is symmetrie.

Het volledige design is gebaseerd op het principe van even grote vlakken. Doordat de kraanrichel in het midden gepositioneerd is, worden er twee zeer functionele werkzones gecreëerd. De smaakvolle, bijpassende accessoires zorgen voor een visuele en praktische meerwaarde. Zo is de elegante snijplank in essenhout-compound beschikbaar, die perfect afgestemd is op het verlek.

De BLANCO YOVIS mengkraan, waarvan de natuurlijke vormgeving een elegante uitstraling creëert, wordt aanbevolen bij deze spoelunit. De combinatie van deze twee designs zorgt voor een praktisch, bij elkaar passend geheel.

Zoals dit het geval is bij elke BLANCO spoelunit in Silgranit PuraDur II, is de YOVA zeer eenvoudig in onderhoud, aangezien dit materiaal mogelijke vuildeeltjes gewoonweg afstoot. De gepatenteerde antibacteriële beschermingsformule is uniek. De spoelbak is omkeerbaar en verkrijgbaar in alle negen SILGRANIT PuraDur II kleuren.

 

www.blanco.be

MEER VAN DIT BEDRIJF

BLANCO CATRIS-S

Geef een professionele touch aan je keuken met deze comfortabele keukenkraan.

BLANCO ZENAR SteamerPlus

De BLANCO ZENAR XL 6 S SteamerPlus spoelunit in het materiaal SILGRANIT® PuraDu...

SUBLINE Steelframe

BLANCO SUBLINE SteelFrame: Een geslaagd huwelijk tussen twee topmaterialen