BLANCO YOVA - spoelbak - keuken - Wonen.nl
Partner

Blanco Benelux

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelunit.

 Geïnspireerd door de natuur: BLANCO YOVA spoelbak in SILGRANIT.

Vloeiend, organisch design

Natuurlijke, afgeronde vormen zijn trendy. In de moderne keuken zijn deze dan ook vaak terug te vinden. De ideale kandidaat voor dit soort keukens is dan ook BLANCO YOVA. Deze nieuwe spoelbak is perfect te integreren in een sfeervolle omgeving en ondersteunt op zijn beurt vloeiende structuren met een vleugje minimalisme in de keuken. Een ander kenmerk van deze kwaliteitsvolle spoelbak is symmetrie.

Het volledige design is gebaseerd op het principe van even grote vlakken. Doordat de kraanrichel in het midden gepositioneerd is, worden er twee zeer functionele werkzones gecreëerd. De smaakvolle, bijpassende accessoires zorgen voor een visuele en praktische meerwaarde. Zo is de elegante snijplank in essenhout-compound beschikbaar, die perfect afgestemd is op het verlek.

De BLANCO YOVIS mengkraan, waarvan de natuurlijke vormgeving een elegante uitstraling creëert, wordt aanbevolen bij deze spoelunit. De combinatie van deze twee designs zorgt voor een praktisch, bij elkaar passend geheel.

Zoals dit het geval is bij elke BLANCO spoelunit in Silgranit PuraDur II, is de YOVA zeer eenvoudig in onderhoud, aangezien dit materiaal mogelijke vuildeeltjes gewoonweg afstoot. De gepatenteerde antibacteriële beschermingsformule is uniek. De spoelbak is omkeerbaar en verkrijgbaar in alle negen SILGRANIT PuraDur II kleuren.

 

www.blanco.be

meer van deze professional

BLANCO AXIA III

De BLANCO AXIA III spoelunits in SILGRANIT® PuraDur® ...

BLANCO ETAGON - Etagespoelbak

De etagebak van BLANCO: nog meer gebruiksgemak dankzij ...

De kracht van contrasten

De BLANCO LINUS-S Black & White Edition keukenkranen ge...

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.