JBL Xtreme 3

Met 15 uur afspeeltijd gaat de JBL Xtreme 3 dag en nacht door. Telefoon leeg? De ingebouwde powerbank laadt je apparaten op, zodat je het feestje nooit hoeft te onderbreken. Twee dj’s? De Xtreme 3 regelt het. Sluit moeiteloos tot twee smartphones of tablets aan op de speaker. Meer in de review.

Getest door:

Even voorstellen...

Toevallig ben ik net op zoek naar een goede bluetooth-speaker, die je onderweg ook gemakkelijk kunt meenemen. Leuk dus dat ik deze van JBL mag testen!

Robuust uiterlijk

Op het eerste gezicht is het echt een stoere speaker: zeker de versie die ik heb gekregen, een soort legergroene combi. Hij is bestand tegen water én stof lees ik bovendien, dus je kunt hem met een gerust hart mee naar het strand nemen. Er zit tevens een handige draagriem bij. Wat ik erg grappig vind, is dat aan deze riem ook een flesopener zit. Een speaker echt bedoeld voor feestjes dus :).

Muziek luisteren en je telefoon opladen

De Xtreme 3 verbindt je, zoals je mag verwachten van een goede bluetooth-speaker, heel gemakkelijk met je telefoon. Maar zeker ook in vergelijking met andere bluetooth-speakers gaat dit erg eenvoudig. Daarnaast heeft deze speaker 2 USB-poorten: een USB-C poort om de speaker op te laten en een gewone USB-poort waarmee je je telefoon kunt opladen! Een ideale aanvulling wat mij betreft.

Het geluid

Het allerbelangrijkste bij een speaker is natuurlijk het geluid. En dat is echt prima te noemen! Ik ben hier heel erg van onder de indruk. Zeker als ik het vergelijk met andere bluetooth-speakers die ik heb gehad (al waren dit vaak ook goedkopere versies).

Accuduur

De accu gaat behoorlijk lang mee. Ik lees dan ook dat de accu een vermogen heeft van maar liefst 10000 mAh. Dat is behoorlijk wat. Er wordt geclaimd dat je daar 15 uur mee kunt luisteren, ik denk inderdaad dat ik daar niet ver vanaf heb gezeten.

Conclusie

Gewoon een hele goede speaker naar mijn mening. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen hem mooi vindt, zeker deze kleurstelling moet je liggen, maar qua kwaliteit valt er weinig op af te dingen. De accu gaat bovendien lang mee, hij is robuust (water- en stofvast) en je kunt je telefoon er mee op laden. Indrukwekkende speaker dus!

Reacties