Severin KS 9827 Mini Koelkast

Deze Severin Mini Koelkast is een compacte koeling met een inhoud van 47 liter. Hij is met energielabel A+ zeer zuinig en biedt een klein (5L) vriesvakje.

Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs

Een mini koelkast kan een perfecte aanvulling zijn in uw woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Wellicht heeft u een grote woning, waarbij het onpraktisch is om steeds naar de keuken te lopen voor een verfrissing of en hapje. Ook voor in een caravan of camper kan deze Severin u goed bedienen, door zijn compacte formaat is hij erg handzaam en neemt hij weinig ruimte in beslag.

Met een hoogte van 53cm en een breedte van 46,5cm kunt u deze koelkast perfect verwerken in een kleine kast of onopvallend wegwerken in uw interieur. Het design van deze koelkast is erg basic, maar dat zorgt tevens voor een neutrale uitstraling die niet te veel opvalt. Ondanks de smalle afmetingen van de koeling, biedt deze koelkast wel een totale inhoud van 47 liter. Dit komt omdat de kast efficiënt is ontwikkeld en geen onnodige ruimte gebruikt.

Severin is een merk dat staat voor Duitse kwaliteit. Zoals je mag verwachten voldoet deze koelkast daarom aan de beste en strengste technische eisen. De prijs van deze koelkast varieert in verschillende webshops. Als je de huidige prijzen wilt vergelijken kijk dan hier.