3 in 1 multigrill

Met deze multigrill van Tomado maak je je uitzet compleet. De multigrill heeft maar liefst 3 verwisselbare platen. Je kunt vlees, groenten, vis, tosti’s en wafels bereiden op slechts 1 grill, dat bespaart weer ruimte in de keuken!

Getest door:

Even voorstellen...

In mijn gezin worden vaak allerlei etenswaren op een multigrill bereid. Ik ben dan ook erg benieuwd wat deze Tomado aan gebruiksgemak en kwaliteit te bieden heeft.

Gebruiksgemak

De gebruiksaanwijzing ziet er erg goed uit. Begint met Nederlands, dat is handig. En op een paar pagina's wordt alles uitgelegd. Het plaatje op de verpakking is een beetje misleidend, want de grill lijkt groter dan hij in werkelijkheid is. De grill is zeer snel op temperatuur, fijn dus. Hij bakt ook gelijkmatig en lekker krokant. Het snoer is wel wat kort, dat mag langer. Daarnaast is het wat onhandig dat het groene lampje uitgaat als je kunt gaan grillen, je verwacht eerder dat het dan gaat branden: groen licht om je eten te bereiden dus.

Onderhoudsgemak

De multigrill is erg gemakkelijk schoon te maken. Plaatjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Bovendien zijn die van uitstekend materiaal, er bakt niet snel iets aan.

Smaak

De gegrilde boterhammen smaken uitstekend. Dat is echt prima. Er blijft wel steeds een chemische geur hangen, waardoor je smaak beïnvloed kan worden.

Veiligheid

De multigrill wordt snel heet. Dat is op zich goed en er zit ook een stickertje op de bovenkant, maar je moet wel uitkijken dat je je niet brandt. Het plaatje in de deksel valt naar beneden als je dat los maakt, bijvoorbeeld om schoon te maken.

Prijs

Voor een mooie prijs heb je een goed en handzaam apparaat in handen, dat ook nog eens prima grillt.

Conclusie

Handzame grill, gemakkelijk op te bergen, snel op temperatuur en goed schoon te maken. En het allerbelangrijkste: hij grillt voortreffelijk!

Reacties