Foto: cat-and-dog-playing

5x het leukste speelgoed voor je kat en hond

Nederlanders zorgen heel goed voor hun huisdieren. Een belangrijk onderdeel van die zorg is speelgoed. Daarom hier de leukste speeltjes!

Sandra van Koningshoven

Twee boefjes die heel graag spelen

Ik heb zelf twee ontzettend leuke katten thuis: Tinus en Lola. Twee boefjes met heel verschillende persoonlijkheden. Tinus is een beetje een bangepoeperd en speelt het liefst met balletjes en veertjes.

En Lola is een hele stoere meid. Die gaat helemaal uit haar dak met speelgoed (en echte) muisjes en wordt heel gelukkig van speeltunnels en krabpalen.

In ons huis is dus heel veel speelgoed te vinden. Maar ik vind het ook belangrijk dat het speelgoed mooi en veilig is en dat het een beetje matcht met mijn interieur. En daar is genoeg van te vinden tegenwoordig!

5 SUPERLEUKE SPEELTJES VOOR JE HUISDIER

Op onze website bijvoorbeeld: daar vind je het leukste speelgoed van de mooiste merken. Ik laat je hieronder alvast een leuke selectie zien. 

Kattentunnel van Beest.nl

 

huisdieren-speelgoed-speeltjes-kat-hond-kattentunnel-pura-vida-beest.nl

 

Een superleuke design kattentunnel van jute
Deze mooie design kattentunnel is gemaakt van jute. De tunnel heeft een diameter 25 cm. Deze prachtige kattentunnel heeft 2 speeltjes. In de wand van de tunnel zit een knisperende vulling. Afmetingen 120 x 25 x 25 cm.

Klik hier voor nog meer moois van Beest.nl

Wild Bear Knots Speelknuffel van Kong

kong-wild-bear-knots-huisdieren-speelgoed-speeltjes-kat-hond-kattentunnel-pura-vida-beest.nl

Knuffelachtig en sterk hondenspeelgoed
KONG Wild Bear Knots zijn zacht en knuffelachtig aan de buitenkant, en duurzaam en sterk aan de binnenkant.

Wild Knots beren zijn een gegarandeerd succes onder honden en hun eigenaars. Honden zijn dol op het skelet van touw en het verstevigde pluchen lichaam zorgt voor extra duurzaamheid. KONG Wild Knots hebben minder vulling, dus als ze een keer kapot gaan ontstaat et ook minder rommel. Ook hebben ze een vrolijke pieper om het spel aan te moedigen.

Het touw gevlochten skelet spreekt de natuurlijke instincten van de hond aan. Minimale vulling. Zacht en duurzaam. Verkrijgbaar in vier maten : XS , S/M , M/L en XL. Verkrijgbaar in drie kleuren: bruin, grijs en lichtbruin.

Klik hier voor nog meer leuks van KONG

Textiele Vos Vido van Designed by Lottedesigned-by-lotte-textiele-vos-huisdieren-speelgoed-speeltjes-kat-hond-kattentunnel-pura-vida-beest.nl

 

Stijlvol hondenspeeltje in de vorm van een schattig vosje
Dit speelgoed voor je hond past in elk interieur, is mooi afgewerkt en voorzien van een speels geluidje.

Klik hier voor meer superleuk speelgoed van Designed by Lotte

Krabmeubel en tunnel van Quality Cat Krabpalen

quality-cat-krabpalen-le-tube-cat-on-tunnel-huisdieren-speelgoed-speeltjes-kat-hond-kattentunnel 

Hoogwaardig eco krabmeubel Duitse designmerk Cat-On®
Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

Leverbaar in +/- 100 kleuren. Eigen kleur of print mogelijk. Kartonnen krabmeubel "Le tube" van het Duitse designmerk Cat-On®, helpt uw kat de nageltjes scherp te houden. Het meubel is heerlijk om aan te krabben, om op te liggen en ziet er ook nog eens mooi uit.

Extra zware en duurzame kwaliteit. Vrij van formaldehyde. Ontworpen en geproduceerd in Berlijn. In meerdere kleuren en dessins leverbaar. Afmeting: 29 x 54 cm (diameter x lengte).  Gewicht: 2,2 kg.

Klik hier voor al het moois van Quality Cat Krabpalen

XL Knuffel Boomba van Beeztees

 

beeztees-xl-knuffel-boomba-huisdieren-speelgoed-speeltjes-kat-hond-kattentunnel

 

 

 

Een extra grote en zachte knuffel voor je pup!
Met de Beeztees Boomba puppyknuffel geef je jouw pup een extra grote knuffel! 

Deze XL knuffel is maar liefst 70 cm lang! Jouw pup zal de knuffel gebruiken om lekker tegenaan te kruipen of misschien wel om bovenop te gaan liggen. Boomba is gemaakt van een zachte joggingstof met pluche, zodat het extra zacht aanvoelt voor jouw pup. Bovendien ziet zo’n extra grote knuffel er ook gewoon super leuk uit in huis!

Klik hier voor nog meer moois van Beeztees!

DIT VIND JE OOK LEUK! 

Alles wat je nodig hebt voor je huisdier vind je hier!
Made.com breidt lifestyle collectie uit met huisdieren bedden en accessoires
De 8 fijnste slaap en knuffel plekjes voor je hond of kat
Het mooiste design voor je huisdier van Purrfect Design
Petrebels snapt katten en heeft voor elke persoonlijkheid de perfecte krabpaal

Reacties