Profielfoto van Beeztees

Beeztees

Energieweg 4, 5145 NW Waalwijk

Over ons

Beeztees maakt de dagelijkse momenten tussen baasje en huisdier nog leuker! Bij Beeztees vind je altijd een leuk, trendy of handig product waar jij en je huisdier blij van worden.

Beeztees is hét merk gespecialiseerd in alles wat je maar kunt bedenken voor je huisdier.

De allerleukste accessoires en lekkerste snacks voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenmanden tot knaagdierspeelgoed en van krabpalen tot vogelhuisjes. Beeztees is precies wat de naam al doet vermoeden. Een beetje gek, maar wel heel erg leuk.

De producten van Beeztees maken de dagelijkse momenten met jouw huisdier net weer een stukje leuker! Of je nu een nieuwe pup of kitten krijgt, je trouwe vriend wilt verrassen, of er samen op uit gaat. Bij Beeztees vind je altijd een leuk, trendy of handig product waar jij en je huisdier blij van worden!

Bij Beeztees draait het om het leven van jouw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Dat is de missie nu al meer dan 45 jaar.

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw huisdier. Daarom werkt Beeztees met ongeveer 95 enthousiaste mensen dagelijks aan het bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen van de leukste producten. En het is ze ook gelukt om – al meer dan 45 jaar – producten te verkopen over de hele wereld. Iets om trots op te zijn!

Naast een leuk leven vinden we een gezond en veilig leven natuurlijk ook erg belangrijk. Het uitgebreide assortiment van producten wordt uitvoerig getest. Beeztees ontwerpt en ontwikkelt veel van de producten zelf, zodat ze zeker veilig en betrouwbaar zijn (anders wordt het toch weer minder leuk!)

Nog leuker: het assortiment wordt jaarlijks vernieuwd met meer dan 1.000 nieuwe producten, hele leuke!