MADE.COM breidt de lifestyle collectie uit met huisdieren bedden en accessoires

Online design merk MADE.COM heeft een nieuwe collectie gelanceerd speciaal voor huisdieren.

De lancering speelt in op de huidige huisdieren accessoires trend. In Nederland en België heeft bijna 60% van de huishoudens minimaal één huisdier. De nieuwe categorie bestaande uit bedden, voerbakjes en kussens heeft iets voor elke design georiënteerde huisdier eigenaar. De collectie van in totaal 25 producten is opgebouwd van MADE’s meest populaire kleurencombinaties en materialen om verzekerd te zijn van een perfecte match met het huidige interieur van de consument.

Kyali hondenmand, natuurlijk essenhout en grijs. €179

De producten zijn gedesigned door het in-house design ‘MADE Design Studio’ team van MADE.COM. De verschillende producten volgen de belangrijkste trends van dit seizoen. De voerbakken in koper en marmer passen perfect naast de manden gemaakt van natuurlijk essenhout. De mosterdgele bedjes zijn er voor de baasjes die wat kleur in hun interieur willen brengen. De prijzen van de MADE dieren collectie beginnen bij €22.

Ruth Wassermann, MADE.COM Head of Design “Meer dan 60% van de huishoudens in de Benelux heeft een kat of hond. De MADE huisdieren collectie is voor alle consumenten die geen concessie willen doen in hun interieur als het aankomt op hun huisdieren. MADE heeft de grootste trends onder huidige consumenten vertaald naar een collectie van accessoires voor je liefste viervoeter.”

ZIN IN MEER MOOIS VOOR JE HUISDIER?

Dan moet je hier zeker even rondkijken!

reacties
anderen bekeken ook

Op zoek naar een luxe bed, mand of kussen voor je hond? Dit zijn ...

Sandra van Koningshoven

Kattendeken MyKotty Fibi

Kattenmand Meow Loops

In maar 6 stappen maak je deze superleuke DIY tipi voor je kat of...

Sandra van Koningshoven

Eindelijk echt mooie spullen voor je hond en kat

Sandra van Koningshoven

Kattenmand Meyou Paris Le Ball

Advertentie
Advertentie
Advertentie