Foto: 001-Lidl-Zoofari-krabpaal-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

9 Leuke en goedkope accessoires voor je hond en kat

Lidl heeft een superleuke en voordelige lijn met allerlei soorten accessoires voor huisdieren. Dus neem je kat en hond mee op Zoofari!

Sandra van Koningshoven

Hier is het elke dag Dierendag!

Dierendag is al voorbij, dat weet ik, maar dit wil ik je toch even laten zien. Bij jou thuis is het namelijk vast hetzelfde als bij mij. Hier is het elke dag Dierendag. Echt waar! Mijn twee katten - Tinus en Lola -  hebben het heel goed voor elkaar. Ze hebben een grote doos vol met speelgoed, ze krijgen veel aandacht en altijd lekker eten en in elke kamer is wel een riante slaapplaats te vinden.

Heb jij ook luxe-dieren?

002-Lidl-Zoofari-krabpaal-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Al maken ze van die slaapplaatsen minder gebruik dan ik zou willen. Mijn katten hebben namelijk een voorkeur voor luxe. Ik heb bijvoorbeeld ooit een prachtige vintage Artifort fauteuil laten opknappen, maar er nog nooit op kunnen zitten. Tinus heeft hem namelijk geclaimd. En de heerlijk zachte voetenbank die bij mijn loungebank hoort? Daar ligt Lola elke avond languit op te snurken.

Deze huisdierenaccessoires zijn heel voordelig

Allemaal natuurlijk helemaal niet erg, maar daarom geef ik liever niet zoveel geld uit aan dure huisdierenaccessoires. En dat hoeft gelukkig ook niet. Lidl bijvoorbeeld, heeft een superleuke lijn met huisdierenaccessoires voor een heel zacht prijsje. En die zijn nog hartstikke leuk ook! Kijk je mee?

1. Veilig slapen in deze lichtgrijze kattenmand - € 8,99

1-Lidl-Zoofari-kattenmand-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Hoe leuk is deze kattenmand?! Door de mooie kleur past hij in elk interieur en op het zachte - uitneembare - kussen kan je kat heerlijk rustig slapen. En hij is nog handig ook, want je kunt hem opvouwen en heel makkelijk opbergen. De buitenkant kun je met de hand wassen en het kussen op 30 graden in de wasmachine.

2. Heerlijk spelen en krabben met deze krabpalen - € 8,99

2-Lidl-Zoofari-krabpaal-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Neem je kat mee op safari met deze superleuke krabpalen! Verkrijgbaar als panda, olifant of een stoere leeuw. Je doet je katten echt een plezier met deze krabpaal, want van krabben worden ze blij. Leuke extra: aan de staart zit een balletje, waar ze ook weer heerlijk mee kunnen spelen.

3. Lekker kauwen op deze speelgoed ijsjes - € 1,99

3-Lidl-Zoofari-kauwspeelgoed-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Honden vinden het heerlijk om te kauwen, daarom is kauwspeelgoed onmisbaar in huis als je een hond hebt. Dit kauw-ijsje is van stevige siliconen gemaakt, dus kan wel tegen een stootje. Fijn: in de zomer kun je deze leuke ijsjes vullen met water, zodat je hond niet oververhit raakt. En hij is in maar liefs zeven verschillende kleuren verkrijgbaar.

4. Uren spelen en krabben met deze kattentunnel - € 24,99

5-Lidl-Zoofari-kattentunnel-hondenkussen-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Deze superleuke kattentunnel kunnen heeft naar liefst vier ingangen en dat zorgt ervoor dat ze heerlijk verstoppertje kunnen spelen. En je kunt hem ook samenvouwen, zodat het verandert in een ruimtebesparend verstopholletje. Binnenin hangen twee speelballetjes en aan de buitenkant is hij voor een deel met sisal bekleed: heerlijk om hun nageltjes aan te scherpen.

5. Zacht slapen op dit hondenbed - € 9,99

4-Lidl-Zoofari-hondenbed-hondenkussen-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Jouw trouwe viervoeter verdient natuurlijk ook een fijne zachte slaapplaats. Deze hondenmanden zijn allebei superzacht en kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden. Dat is wel zo fris natuurlijk. Verkrijgbaar in crème met zwart en blauw met zwart, net wat je wil.

6. Lekker relaxen op dit hippe kattenbed - € 9,99

6-Lidl-Zoofari-kattenbed-kattenmand-kattenstoel-hondenkussen-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Dit kattenbed (of kattenstoel) is niet alleen een heerlijke plek om te slapen, maar staat ook superleuk in huis of in de tuin. De stoel is inklapbaar en de kussens zijn met klittenband aan het frame vastgemaakt. Hierdoor kun je ze lekker makkelijk wassen.

7. Krabben, krabben en nog een krabben - € 8,99

7-Lidl-Zoofari-krabplaat-krabpaal-krabmat-hondenkussen-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

De meeste katteneigenaren hebben één krabpaal in huis, maar je kat heeft er eigenlijk meer nodig. Zeker als ze niet buiten komt. Deze drie leuke krabelementen zijn superbetaalbaar en zien er hartstikke leuk uit. Helemaal niet erg dus, om er meer dan één in huis neer te zetten. De serie bestaat uit 3 soorten: een krabmat met muis, een krabplaat voor aan de muur (handig met lusje) en een krabmat met een belletje. Leuk, leuk, leuk!

8. Snurken op hondenbed Snoopy - € 24,99

8-Lidl-Silvio-Snoopy-hondenbed-hondenmand-hondenkussen-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Ook dit hondenkussen is heerlijk zacht. De opstaande rand zorgt voor extra ondersteuning en door de antislip aan de onderkant van de mand, glijdt hij nooit weg. Fris: de hoes is afneembaar en kun je wassen op 30 graden. Maar dat allemaal terzijde: alleen al voor de schattige Snoopy print zou je hem toch al kopen?!


9. Spelen, relaxen en krabben - € 79,99

9-Lidl-Zoofari-krabboom-kattenhuis-krabpaal-krabmeubel-kat-hond-huisdier-betaalbaar-speelgoed-accessoires

Een feest voor je katten, dat is deze XL krabboom! Ze kunnen zich verstoppen in het holletje, lekker slapen op de twee zachte planken, spelen met de balletjes en heerlijk krabben aan de drie sisal krabpalen. Maar ook voor het baasje geen straf, want deze krabpaal met strakke houtlook misstaat helemaal niet in je woonkamer.

Nog niet gevonden wat je zocht? Hier vind je nog veel meer leuke en betaalbare huisdierenaccessoires!

Dit vind je ook leuk!

Dit is nog eens een heerlijk kattenhuis! 

Stimuleer je hond en kat om meer te drinken

4 supermooie Ikea Hacks met de IVAR kast

Reacties