Foto: 000-ikea-katten-honden-meubels-accessoires-Lurvig-huisdieren

Manden, bedjes, krabpalen en voerbakken: alles wat je nodig hebt voor je kat of hond

Ikea lanceert een fantastisch leuke nieuwe lijn voor je huisdieren. LURVIG: allemaal handige en leuke spullen honden en katten.

Sandra van Koningshoven

Het allermooiste, speciaal gemaakt voor onze lieve viervoeters 


001-ikea-katten-honden-meubels-accessoires-Lurvig-krabmat-bron-ikea

Dat huisdieren belangrijk voor ons zijn, weten we al heel lang. En tegenwoordig is het helemaal niet raar als je ze als een volwaardig lid van je familie ziet. Logisch, ze zijn lief, leuk en gezellig. Ze verdienen daarom ook leuke dierenfauteuils en hippe dierenmanden. 

En dat vindt Ikea dus ook. Daarom heeft een team toegewijde ontwerpers, met hulp van getrainde dierenartsen, een zeer uitgebreide lijn voor huisdieren ontworpen. En daar zit alles in voor een leuk leven samen met je huisdieren: alles om binnen én buiten te spelen, leren, slapen, eten en relaxen.

ikea-katten-honden-meubels-accessoires-Lurvig-huis-Kallax-kast-bron-ikea

LURVIG: functioneel en stijlvol

Ikea duikt in een gat in de markt, omdat heel veel mensen huisdieren hebben. Maar weinig fabrikanten benaderen deze producten ook vanuit een menselijke hoek: het moet ook leuk staan in je interieur. De Lurvig lijn is dus niet alleen heel functioneel, maar de vormgeving is ook weer om door een ringetje te halen. Dat kun je wel aan Ikea overlaten!

Deze superleuke producten zijn nu helaas alleen in Frankrijk, Japan, Canada, de VS en Portugal verkrijgbaar. Nog niet in Nederland dus. Ik heb Ikea Nederland benaderd en gevraagd of ze dit ook naar Nederland gaan doorzetten. Zodra ik meer weet, dan laat ik het je meteen weten!

update: De hele Lurvig lijn is vanaf april 2018 verkrijgbaar bij Ikea!

ikea-katten-honden-meubels-accessoires-Lurvig-katten-huis-pootjes-bron-ikea           ikea-katten-honden-meubels-accessoires-Lurvig-honden-bed-bron-ikea-1


Alvast even gluren naar de hele Lurvig collectie? Klik dan hier.


credits beeld: Ikea

Reacties
Irm-Gard

leuke spullen !

7 jaar geleden