Foto: 000Sandra/winactie-Designed-by-Lotte-voor-blog-kleiner-2.jpeg

Win een cadeaupakket voor je allerliefste hond of kat

Eindelijk écht mooie producten voor jouw hond of kat. En wij mogen twee fantastische pakketten van Designed by Lotte verloten!

Sandra van Koningshoven

The most wonderful time of the year!

Ik vind kerst stiekem toch wel de leukste tijd van het jaar. Gezellig eten en borrelen met vrienden en familie, een allemachtig-prachtig versierd huis, mooie cadeautjes onder de boom en een paar heerlijke vrije dagen voor de boeg. Alle tijd dus om te genieten van alle gezelligheid en daarna relaxed het nieuwe jaar in.

Dat mijn gezin ook uit twee gezellige katten bestaat, heb je vast al eens in één van mijn blogs gelezen. Ik zie ze als volwaardige gezinsleden waar ik heel vrolijk van word. En omdat ik wil dat zij ook blij zijn, krijgen ze met de feestdagen altijd extra lekker eten en natuurlijk wat leuks onder de boom.

Jouw huisdier verdient het allermooiste

Ik vind dat alle dieren leuke feestdagen verdienen! Daarom verloot ik - in samenwerking met Designed by Lotte - twee superleuke cadeaupakketten, vol met het mooiste van het mooiste op het gebied van dierenbenodigdheden.

Lotte ontwerpt namelijk unieke en eigenzinnige producten die perfect in je interieur passen. Haar stijl is stoer, landelijk, puur, robuust, eerlijk, basic, natuurlijk, industrieel, verweerd en vooral heel erg tijdloos. En dit kan je winnen!

EEN CADEAUPAKKET VOOR JE KAT

In dit fantastische pakket vind je drie producten uit de nieuwe collectie van Designed by Lotte.

Papieren kattenmand Cat Nap

Katten voelen zich het fijnst als ze lekker veilig en beschut kunnen slapen. Deze kattenmand is daar perfect voor. Je kunt hem naar je eigen smaak vormen en de rand kan je omvouwen of omhoog zetten voor een leuk effect. Hij is gemaakt van geprepareerd papier, is uitwasbaar en heeft een diameter van 40 centimeter.

KAT-DESIGNED-BY-LOTTE-PAPIEREN-KATTENMAND-CAT-NAP

Krabpaal Cactus Taupe

Iedereen die katten heeft weet het: als je je meubels heel wilt houden, heb je een krabpaal nodig. En voor je kat is een krabpaal ook onmisbaar. Van het krabben eraan worden ze namelijk blij. Deze superleuke cactus krabpaal is gemaakt van manilla touw en staat ook nog eens ontzettend leuk in je interieur. De afmetingen zijn 35 x 35 x 60 cm.

KAT-DESIGNED-BY-LOTTE-KRABPAAL-CACTUS-TAUPE

Textiel speeltje Ula

Speelgoed is voor elk huisdier belangrijk. Het houdt ze scherp en levendig. Met dit vogeltje van prachtig grijze stof, kan je kat urenlang lekker spelen.
KAT-DESIGNED-BY-LOTTE-TEXTIEL-SPEELTJE-ULA

EEN CADEAUPAKKET VOOR JE HOND

Voor je trouwe viervoeter: een verwenpakket met drie tijdloze producten uit de nieuwe collectie van Designed by Lotte.

Loungekussen Lezy

Jouw hond wil dit kussen! Hondenkussen Lezy is namelijk aan de bovenkant voorzien van langharig pluche, waardoor het extra lekker zacht is. Handig: het lipje van de rits is gemakkelijk weg te werken, waardoor je voorkomt dat je hond er op gaat bijten. De afmetingen van dit geweldige bruine hondenkussen zijn 100 x 70 centimeter.
HOND-DESIGNED-BY-LOTTE-LOUNGEKUSSEN-LEZY

Houten eetbak Mandira

Eten is denk ik wel de meest favoriete bezigheid van je hond. In deze supermooie ronde houten eet- en drinkbak smaakt alles nóg lekkerder. Het RVS bakje is makkelijk uitneembaar en daardoor heel makkelijk schoon te houden. 

HOND-DESIGNED-BY-LOTTE-HOUTEN-EETBAK-MANDIRA

Textiele uil Ully

Hondenspeelgoed dat bij je interieur past? Lotte maakt het! Dit prachtig afgewerkte speeltje in de vorm van een lieve Uil, is grijs, voorzien van een speels geluidje en 25,5 centimeter groot.
HOND-DESIGNED-BY-LOTTE-PLUCHE-SPEELTJE-POXI

Hoe kan je winnen?

Dat is heel makkelijk!
1. Ga naar onze Facebookpagina
2. Like ons en deel het bericht van deze winactie openbaar 

Wanneer is de loting?

De loting is op maandag 8 januari 2018 en we maken de winnaars op Facebook bekend. Hou onze pagina dus goed in de gaten!

Namens onze redactie en het team van Designed by Lotte:

Heel veel succes!!!

Reacties