Foto: ontwerp-huisdieren-slaapplaatsen-bron-studiopets

De 8 fijnste slaap- en knuffelplekjes voor je hond of kat

Maak je hond of kat superblij en verwen hem of haar met de leukste en zachtste plekjes om heerlijk veilig te slapen.

Sandra van Koningshoven

Slapen, wie houdt er niet van?

Nou, ik in ieder geval wel! Ik besteed dan ook veel aandacht aan een fijne slaapkamer: goed bed, mooi beddengoed en comfortabel zachte kussens.

En voor mijn katjes Tinus en Lola stel ik niet veel minder eisen. Ook zij verdienen een fijne plek om lekker te kunnen relaxen en slapen. Elk huisdier verdient dat!

Daarom vandaag: de 8 allerfijnste slaapplekjes voor je huisdier! Allemaal van onze nieuwe adverteerders: Beeztees, Designed by Lotte, Purrfect Design en Trendyhuisdierenshop.

Veel kijkplezier!

In deze tipi tent voelt je kat zich een echte indiaan!

beeztees-tipi-tent-kat-katten-huisdier

Deze vrolijke tipi tent zet je in een handomdraai op. Hartstikke makkelijk! Leg het bijgeleverde superzachte kussen erin en zal je kat zich er snel op nestelen en heerlijk wegdromen.

Geef je jouw pup een extra grote knuffel met Boomba

beeztees-boomba-xl-knuffel-hond-pup-puppy-mand-kussen


Deze XL puppy knuffel heet Boomba en is maar liefst 70 cm lang en gemaakt van zachte joggingstof en pluche. Je pup zal het heerlijk vinden om er tegenaan te kruipen. Heerlijk zacht en veilig. En Boomba is ook leuk voor jou, want deze superknuffel staat natuurlijk hartstikke gezellig in huis.

Honden tipi tent van grijs vilt

purrfect-design-teepee-tipi-tent-hond-honden

Deze tipi tent is speciaal voor kleine honden en gemaakt van grijs industrieel vilt met massief houten palen. Lekker stoer dus. Want je hond kan dan wel klein van formaat zijn, hij is vast groots in karakter. En daar hoort natuurlijk een stoere slaapplaats bij. Mooi om naar te kijken en een heerlijke plek voor je hond om lekker veel te snurken. 

Je hond is een koning op deze sofa van Lord Lou!

trendyhuisdierenshop-hondensofa-hond-sofa-bed-mand-kussen

Deze hippe hondensofa is mooi, stijlvol en tijdloos. En hij staat werkelijk waar leuk in elk interieur, dus zet hem dus gerust op een prominente plek in de woonkamer. Deze hondenmand mag gezien worden! Handig: het kussen is wasbaar op veertig graden. Ook lekker fris dus.

Hipper-dan-hip: handgemaakt én Scandinavisch kattenbed

purrfect-design-bobo-kat-bed-kattenbed-mand

Kattenbed Bobo is ontworpen in Scandinavië en handgemaakt van organische bamboe. Dat maakt dit kattenbed hip en heel erg duurzaam. Maar vooral, heel erg mooi. Je kunt het kattenbed trouwens op twee verschillende manieren neerzetten: met de ronding naar boven maak je er een schuilplaats van en met de ronding naar beneden is de mand fijn open. Dan kan je kat alles lekker in de gaten houden.

Deze kattenmand is van papier gemaakt én wasbaar

designed-by-lotte-kat-mand-kattenmand-papier

Deze kattenmand kun je naar je eigen smaak vormen. Je kunt de rand namelijk heel makkelijk omvouwen en weer omhoog zetten. Hoe dat kan? Deze kattenmand is gemaakt van geprepareerd papier. En ook nog eens uitwasbaar. Superhandig dus. Hij is verkrijgbaar in twee superleuke kleuren: een bruine Miss Miauw en een grijze Cat Nap.

Honden- of kattenkussen met slaapzak

trendyhuisdierenshop-hond-kat-honden-katten-kussen-mand-slaapzak-bed

Dit leuke katten- of hondenkussen heeft een extraatje. Namelijk een slaapzak die gevoerd is met zachte kunstschapenvacht. Hierin kan je hond of kat heerlijk warm wegkruipen en dromen van de leuke dingen die jullie samen hebben gedaan. De onderkant van het kussen is trouwens ook van kunstschapenvacht gemaakt, dus je kunt hem aan twee kanten gebruiken. Leuk!

Superzacht hondenligbed met hip patroon

designed-by-lotte-mand-hond-hondenmand-kussen-ligbed

Honden houden van spelen, maar ook heel erg van slapen. Daarom moet je zorgen voor een fijne en comfortabele plek om te slapen. Dit ligbed is heerlijk zacht, heeft opstaande randen waar je hond fijn tegenaan kan kruipen en kan worden omgedraaid: de ene kant is met mooie varens en de andere kant effen, net waar je zin in hebt.

Meer zien?

Hier vind je nog veel meer leuke dingen voor je huisdieren!



Reacties