Kerstactie: win een cadeaupakket voor je hond of een slaaphuisje voor je kat!

Doe mee en maak kans op een supermooi handgemaakt houten kattenhuisje van KATTENFORT. Of een prachtig cadeaupakket-op-maat voor je hond van KONG.

Sandra van Koningshoven 14 December 2018

Win een prachtig cadeau voor je huisdier!

Mijn katjes Tinus en Lola komen niks tekort bij ons. Ze krijgen lekker eten en ons huis ligt en staat vol met allemaal leuk speelgoed en fijne slaapplekjes. Die kleintjes zijn eigenlijk al heel erg verwend. Maar ja, de feestdagen komen eraan en ik verwen ze dan toch altijd een beetje extra.

Ik ga daarom elk jaar weer op zoek naar een mooi cadeautje. En dat gun ik jouw kat of hond natuurlijk ook! Daarom organiseer ik dit jaar samen met Kattenfort en KONG echt de állerleukste Kerst Winactie! Namens hen geef ik twee fantastische cadeaus weg.

Welke dat zijn hoe je kans kunt maken op één van deze twee prijzen, lees je hieronder.

HET CADEAU VOOR KATTEN

Een design slaaphuisje van Kattenfort ter waarde van € 99,-

kerst-winactie-winnen-kattenfort-kattenhuisje-slaaphuisje-kat-katten

De slaaphuisjes van Kattenfort sluiten perfect aan bij wat je kat nodig heeft: ze voelt zich veilig en kan er heerlijk slapen. Zet het huisje in de warme zon, zodat je kat er lekker in kan zonnebaden. Of zet hem op warme dagen lekker in de schaduw voor een open raam of bij een deur. Het huisje werkt dan als een heerlijk koel windtunneltje. Zeg nou zelf... in dit slaaphuisje wil jouw kat toch ook slapen?

Het kattenhuisje is 40 centimeter breed, 60 centimeter hoog en 44 centimeter diep. De winnaar kan kiezen tussen een geel, zwart of blauw slaaphuisje. 

HET CADEAU VOOR HONDEN

Een prachtig honden pakket op maat van KONG ter waarde van € 75,-

kerst-winactie-winnen-kong-hond-honden-speelgoed-edcuatief-duurzaam

Het hondenspeelgoed van KONG is het beste van het beste: het is gemaakt van natuurlijk rubber, duurzaam, origineel en vooral heel erg veilig. In dit fantastische cadeaupakket zit dus alleen het beste voor jouw hond. KONG hecht waarde aan educatie en elke hond is anders. Daarom wordt het pakket speciaal voor de winnaar samengesteld: op basis van het ras, de leeftijd en kauwgewoontes.

In het pakket zit in elk geval een originele rubber KONG, lekkere snacks, een EasyTreat, een speeltje om mee te knuffelen en een speeltje voor interactief spel.

Zo kun je winnen

Meedoen met deze actie en kans maken op één van deze mooie prijzen is heel makkelijk. Je hoeft alleen maar een leuke of mooie foto van jouw kat of hond op onze inspiratiepagina te plaatsen. Het liefst natuurlijk in feestdagensfeer.

Upload je foto en maak kans!

Heb je nog geen account? Geen paniek! Die maak je namelijk in maar een paar stappen aan.

We maken de winnaars op maandag 7 januari 2019 bekend.

Namens de redactie WONEN.nl, Stefan van Kattenfort en Elselien van KONG:

heel veel succes!!!