Profielfoto van PurrFect Design

PurrFect Design

Lange Klarenstraat 25 (zijstraat Meir), 2000 Antwerpen, België

Over ons

PurrFect Design combineert design voor u met comfort voor uw dier. Een selectief doch gevarieerd assortiment functionele en kwalitatieve artikelen, die tevens mooi integreren in uw interieur. Voor het dier moet het product comfortabel, degelijk en fun of functioneel zijn. Maar geef toe... het oog wil ook wat.

PurrFect Design combineert design voor u met comfort voor uw dier.

Een selectief doch gevarieerd assortiment functionele en kwalitatieve artikelen, die tevens mooi integreren in uw interieur. Voor het dier moet het product comfortabel, degelijk en fun of functioneel zijn. Maar geef toe... het oog wil ook wat.

Wij zoeken voor u de mooiste artikelen uit, van design krabpalen, moderne kattenbakken, stijlvolle manden en voerbakken tot orthopedische kussens voor katten en honden. Ook comfort tijdens het wandelen is belangrijk, dus we hebben ook ergonomische hondentuigen, zelfs voor de allerkleinste honden, windhonden en powerdogs, alsook ergonomische kattentuigjes.

En natuurlijk ook stijlvolle functionele hondenjassen, met specifieke modellen voor windhonden en Deense Doggen. Verder hebben wij hebben extra aandacht voor benodigdheden voor katten en u krijgt advies van een gedragstherapeut voor katten om niet alleen de beste artikelen voor uw kat uit te zoeken, maar ook omtrent de juiste plaatsing in uw interieur, zodat uw kat er optimaal gebruik van zal maken.

PurrFect Design is geen klassieke dierenwinkel, het assortiment is beperkter en wordt vooral geselecteerd op het bieden van een alternatief voor de klassieke dierbenodigdheden. Vele artikelen zijn dan ook handmade of vervaardigd door kleine bedrijfjes met dezelfde passie die kleinschalig één of enkele artikelen produceren, meestal in EU.

Winkel in Antwerpen
Onze collectie vindt u niet alleen online op www.PurrFectDesign.be , maar ook in onze winkel in centrum Antwerpen, in een zijstraat van de Meir. Wij staan u graag bij met advies en uw hond (of kat) is natuurlijk ook welkom.

Openingsuren: van 11u tot 18u op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, alsook op de eerste zondag (13u-17u) en eerste maandag (11u-18u) van de maand.

Waarom PurrFect Design?
- uniek assortiment: - geselecteerd op het bieden van een alternatief voor de klassieke dierbenodigdheden - focus op handmade en kleine producties in Europa - het comfort van uw dier staat centraal - persoonlijk advies - extra aandacht voor katten - website die niet alleen een webshop is, maar waar ook veel informatie omtrent gedrag en verzorging beschikbaar gesteld wordt voor u - gratis levering in België en Nederland v.a. €85,-