Profielfoto van Quality Cat krabpalen

Quality Cat krabpalen

Van Egmondplein 6, 3231 CV Brielle

Over ons

Hoge kwaliteit krabpalen en benodigdheden en losse krabpaal onderdelen. Losse krabpaal onderdelen & ontwerpen van krabpalen op maat.

Wij wonen in het pittoreske Brielle. In 2007 kwamen Thomas en Joep naar Brielle; twee super lieve Britse langhaar kittens van cattery d’Grasmayer uit Amsterdam. Na 2 bezoekjes aan Amsterdam waren we meteen verkocht. Al snel moesten we beslissen om een klimmeubel aan te schaffen en ons werd geadviseerd een klimmeubel van Quality Cat Products uit het Brabantse Geldrop (vlakbij Eindhoven) te nemen. Deze klimmeubelen van het Duitse Pussicat Klimmeubelen© staan reeds 30 jaar bekend om hun hoogwaardigheid, zware kwaliteit en lange levensduur. En niet te vergeten; je kan hem gemakkelijk van een goedkoop basis model klimmeubel uitbouwen naar een “volwassen” klimmeubel. We begonnen met een klein model met 2 slaapzakjes en binnen een jaar stond er een serieus klim- en krabmeubel in de woonkamer; muurvast tussen de vloer en het plafond.

Het is de vaste verblijfplaats van Thomas en Joep. Als je besluit je katten binnen te houden, moet je ze wel een goede plaats bieden om te slapen, klimmen en hun nagels te scherpen. We hebben ons klimmeubel laten ontwerpen door Quality Cat Products uit Geldrop. Het kleine klimmeubel konden we hergebruiken door hem iets uit te bouwen. Deze is naar de 1e verdieping verhuisd en doet nog steeds dienst als klimmeubel, waardoor dat geen weggegooid geld was. Ook hebben we onderdelen hergebruikt in het grote klimmeubel in de woonkamer.

Eind 2012 waren een aantal onderdelen (door het intense gebruik van de heren Thomas en Joep) van onze klimmeubelen aan vervanging toe, waarna we probeerden deze te bestellen via de krabpaalwebshop van Quality Cat Products . Helaas bleek dat deze website niet meer bestond. Gelukkig hadden we het telefoonnummer nog bewaard van de eigenaar. Na gebeld te hebben, hoorden we het trieste nieuws dat de Rinus Vasterink in maart 2012 was overleden en dat het bedrijf hierna was gestopt. Op advies hebben we de reserve onderdelen toen bij Pussicat Klettermobel© in Duitsland besteld. We vonden dit echter wel lastig, omdat je niet met iDeal kon betalen en omdat hun website in het Duits was. Ook vonden we het lastig om de juiste onderdelen te vinden en te bestellen.

Omdat we al een webshop hadden, ontstond het idee, om te onderzoeken of we een nieuwe start konden maken met de klimmeubelen en kattenkrabpalen van Pussicat©. We hebben immers al een webshop (dus het bouwen van een webshop gaat wel lukken) en we zijn als geen ander overtuigd van de kwaliteit, duurzaamheid en gemak van deze krabpalen en klimmeubelen.

Een bezoek aan de fabriek van Pussicat Klettermobel in Wuppertal vond snel daarna plaats en daarna ging de webdesigner SeasigtMedia uit Brielle aan de slag. Vanaf mei 2013 zijn de Pussicat Klimmeubelen© dus weer verkrijgbaar in Nederland via onze webshop www.qualitycat-krabpalen.nlBegin 2015 hebben we een 3e Brits langhaar katerje genomen. Hij heette Snuggles, maar we noemen hem Boris. Na een korte aanpassingseriode voelt hij zich helemaal thuis en wordt helemaal geaccepteerd door z'n 2 grote broers.

Heeft u een vraag? Bel of email ons.