Profielfoto van KONG Company Limited

KONG Company Limited

Unit 7 High Post Business Park, SP4 6 AT Salisbury, Wiltshire, Verenigd Koninkrijk

Over ons

Al meer dan 40 jaar maakt KONG kwalitatief hoogwaardig speelgoed voor honden. Hiermee speelt KONG in op de instinctuele behoeftes van honden en helpt bij het opbouwen en versterken van de band tussen jou en jouw hond.

KONG werd opgericht in 1976 als oplossing voor de vernielzuchtige familiehond Fritz. Terwijl Joe Markham, oprichter van KONG, werkte aan een VW-bus was Fritz druk aan het kauwen op een stel stenen die daar lagen. Joe gooide een rubber VW-onderdeel in de richting van Fritz om hem af te leiden. Fritz werd meteen verliefd op het rubberen, bouncende onderdeel en zo is KONG geboren. Sindsdien heeft KONG het leven van honderden honden verrijkt. KONG-speelgoed is namelijk duurzaam en geeft jouw hond een mentale en fysieke stimulatie uitdaging terwijl hij/zij gewoon lekker aan het spelen is.

KONG Rubber
KONG Classic, Extreme en Puppy, ookwel onze KONG rubber producten genoemd, zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief natuurlijk rubber van milieuvriendelijke en duurzame grondstoffen. KONG heeft speciaal op maat gemaakte rubbermengels in verschillende diktes ontworpen, om te voldoen aan de verschillende kauwbehoeften van extreme kauwers, puppy's, volwassen en oudere honden. Voor elke hond, elk ras, kauwgewoonte en leeftijd is er een geschikte KONG.

Kies de juiste KONG?
Veiligheid staat voorop! Daarom is het altijd belangrijk om de juiste KONG voor jouw hond te kiezen. Om de juiste KONG te selecteren kijken we altijd naar het gewicht van jouw hond, zijn/haar ras en de kauwkracht. 

Vul de KONG om de speeltijd te verlengen
Veel honden raken gemotiveerd als er eten in het spel is. Een KONG kan daarom perfect gevuld worden met brokjes of voedsel jouw hond langer bezig te houden. Vul in het begin jouw KONG losjes met droog voedsel, zodat het er gemakkelijk uit kan worden gehaald. Bouw zo langzaam de moeilijkheidsgraad om om het uitdagend te houden. Een gevulde KONG zorgt namelijk niet alleen voor een beloning maar is ook een mentale en fysieke stimulatie om honden gezond en gelukkig te houden.

KONG helpt bij....
Onze KONG Classic Rubberen speeltjes kunnen je helpen bij het een opvoeden en veranderen van moeilijk gedrag van jouw hond. Een gevulde KONG helpt namelijk om ongewenste gedrag om te zetten in positieve energie door jouw hond een de fysieke en mentale uitdaging te bieden. Bij KONG werken we met een oplossingenwiel. In dit wiel kun je zien waar je een KONG allemaal voor kunt gebruiken. Voor meer informatie klik op het icoontje.