Foto: 000-petrebels-krabpaal-krabmeubel-katten-kat-persoonlijkheden

Petrebels snapt katten en heeft voor elke persoonlijkheid de perfecte krabpaal.

De ene kat is de andere niet. Dat weten we bij Petrebels als geen ander. Daarom hebben we voor elke kattenpersoonlijkheid de ideale krabpaal ontwikkeld.

Benieuwd naar de persoonlijkheid van jouw kat?

Lees dan snel verder! Want als je goed naar het karakter van je kat kijkt is het namelijk veel makkelijker om de juiste krabpaal te vinden. Petrebels helpt je daar graag bij.

DE KRABBER

petrebels-krabpaal-krabmeubel-De-Krabber
Dit is geen kat om zonder fluwelen handschoenen aan te pakken. De hele dag slijpt zij haar nagels. Krabben vindt dit beestje echt een feestje en ze doet het het liefst de hele dag. Regelmatig strekt ze zich uit, zowel horizontaal als verticaal.

Bekijk hier alle geschikte modellen voor de Krabber.

OUTDOOR JAGER

petrebels-krabpaal-krabmeubel-De-Outdoor-Jager
Deze jager wil geen avontuur missen. De actie-stand staat op elk moment aan. Iedere dag opnieuw trekt de buitenjager erop uit, overdag en ’s nachts. Thuis is de plek om even bij te komen, te eten en aandacht te krijgen. Maar als de batterij weer opgeladen is, staat het volgende avontuur voor de deur.

Bekijk hier alle geschikte modellen voor de Outdoor Jager.

DE SLAPER

petrebels-krabpaal-krabmeubel-De-Slaper

Deze schone slaper is liever lui dan moe en vindt het heerlijk om overal tegenaan te kruipen en lekker te kroelen. Zonder gene ploft ze ergens neer en strekt zich schaamteloos uit. Slapen is dan ook haar grootste hobby.

Bekijk hier alle geschikte modellen voor de Slaper.

INDOOR JAGER

zww-petrebels-krabpaal-krabmeubel-De-Indoor-Jager
Met een licht gevoel van herkenning kijkt de binnenjager door het raam naar buiten. Ze wil naar buiten maar kan helaas niet. Maar ook in huis kan je het avontuurlijk maken voor je kat. Want met wat handige speeltjes en een uitdagende krabpaal binnen handbereik, laat de binnenjager graag zijn instincten los. Oh ja, en om bij te komen is een powernap voldoende.

Bekijk hier alle geschikte modellen voor de Indoor Jager.

Reacties