Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kattengaas

Cathappy Kattengaas – Maatwerk Zoekt u naar een oplossing om uw katten in de tuin te houden? Installeer dan ons kattengaas systeem om te voorkomen dat uw katten over de schutting kunnen klimmen.

Door de hoge flexibiliteit van het gaas geeft het mee wanneer de kat eraan gaat hangen. Hierdoor heeft de kat niet genoeg steun en stabiliteit om verder te klimmen. We adviseren de bijhorende beugels ongeveer om de 2 meter aan de schutting te monteren. Het kattengaas is vervolgens eenvoudig te bevestigen met behulp van tie-rips. Kiest u ook voor de bijbehorende beugels van ons kattengaas systeem? Kies dan voor kattengaas van 1 meter breed.

We adviseren de bijhorende beugels ongeveer om de 2 meter aan de schutting te monteren. Het kattengaas is vervolgens eenvoudig te bevestigen met behulp van tie-rips. Kiest u ook voor de bijbehorende beugels van ons kattengaas systeem? Kies dan voor kattengaas van 1 meter breed.

Specificaties Cathappy Kattengaas
Kleur: Zwart
Breedte: 1, 2 en 4 meter
Lengte: Elke gewenste lengte!
Materiaal: UV gestabiliseerd polyethyleen
Maaswijdte: 15 mm x 20 mm
Gewicht: 60 gr/m²
Kattengaas breedtes:
1 meter: Geschikt voor de meest gangbare situaties.

2 meter: Geschikt om tegen de schutting aan plaatsen om klimmen vanaf de grond te voorkomen en om bij/in de haag plaatsen zodat katten er niet onderdoor kunnen kruipen.

4 meter: Geschikt voor complexe projecten, zoals kooiconstructies.

Bijhorende beugels
De hoge beugel heeft 2 hoeken van ongeveer 45°. Bij de platte variant is de eerste hoek ong. 90°. De platte variant komt daarmee dus minder ver boven de schutting uit, maar wel iets verder de tuin in.

De hoge beugel
De platte beugel