array(1) { ["path"]=> string(13) "goo.gl/QBG1UK" }
Partner

SelektHuis Bouw BV

SelektHuis is één van de sterkst groeiende werkmaatschappijen met ca. 200 medewerkers. Jaarlijks worden er ca. 250 vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit een vijftal vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht en Tholen.

Matterhorn in landelijke stijl

Wonen in een Matterhorn van SelektHuis is wonen in een traditioneel gebouwde woning met de mogelijkheid om uw eigen stijl & karakter toe te voegen.

SelektHuis Matterhorn in landelijke stijl

Met de snelheid en gunstige prijzen van houtskeletbouw en de degelijke kwaliteit en flexibiliteit van traditionele bouw bouwen wij samen met u aan uw droomhuis. Slim bouwen noemen we dit!

Prijs indicatie: vanaf €224.700,-
Sleutelklaar (incl. 21% BTW, tekenwerk, constructieberekeningen, reiskosten, afwerking, ventilatiesystemen, 6 PVpanelen, schilderwerk etc.)

SelektHuis bouwt uw droomhuis in elke stijl of grootte naar uw wens. Hierdoor is geen één woning hetzelfde. Wat wel altijd hetzelfde is, is ons slimme bouwsysteem. Deze woning is ontworpen op basis van het type Matterhorn en aangekleed met een landelijke stijl. Dit is te herkennen aan de dakkapellen, witgeschilderde gevelsteen, luiken, roedes in de ramen en de afgetimmerde bakgoot. Wilt u weten wat deze aanpassingen hebben gekost? Bent u benieuwd naar de indeling? Of wilt u weten wat er nog meer standaard in een SelektHuis zit? Vraag de inspiratiegids van SelektHuis aan.

De Matterhorn in een andere stijl? Bekijk de foto’s

Meer lezen over
'Matterhorn in landelijke stijl'?

meer van deze professional

Granada in moderne stijl

Wonen in een Granada van SelektHuis is wonen in een tra...

Jungfrau Jaren 30

Wonen in een Jungfrau van SelektHuis is wonen in een tr...

Breithorn in jaren 30 stijl

Wonen in een Breithorn van SelektHuis is wonen in een t...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.