Foto: ring_pantilt-indoor-camera_wht_product_ground_34R-down_2500x2500

Ring introduceert de draai- en kantelbare binnencamera: met één camera alles in beeld

Maak kennis met de draai- en kantelbare binnencamera

05 Mei 2024

Al meer dan 10 jaar biedt Ring meer gemoedsrust en betrouwbare verbinding met thuis. Sinds de introductie van 's werelds eerste videodeurbel is Ring uitgegroeid tot aanbieder van meer dan 50 verschillende producten, van videodeurbellen en camera's tot een aanpasbaar alarmsysteem. De snelstgroeiende en populairste categorie bestaat uit onze binnencamera's. Daarom zijn we blij met onze nieuwste uitbreiding van het aanbod: de Pan-Tilt Indoor Camera, ook wel de Draai- en kantelbare binnencamera. Hier kun je letterlijk alle kanten mee op!


Maak kennis met de draai- en kantelbare binnencamera

Je ziet altijd meer met de nieuwe Draai- en kantelbare binnencamera, waar je ook bent. Je kunt deze binnencamera bedienen via de Ring-app, waarbij je de ingebouwde, gemotoriseerde draai- en kantelbare steun gebruikt om de camera omhoog en omlaag te kantelen en van links naar rechts te bewegen. Onze Draai- en kantelbare binnencamera biedt volledige en heldere HD-video en nachtzicht in kleur, 360° horizontale draaibewegingen en tot 169° verticaal kantelen. Deze handige veelzijdige binnencamera is daarmee geschikt voor iedereen, van baasjes die hun huisdier in de gaten willen houden tot gebruikers die met één camera meerdere hoeken en deuropeningen in beeld willen brengen.

De Draai- en kantelbare binnencamera beschikt over alle onder gebruikers populaire functies, zoals livebeeldtweerichtingsspraak en bewegingsmeldingen. Wanneer de beveiligingscamera activiteit detecteert, wordt dit direct gemeld via de Ring-app, zodat je direct kunt kijken wat er aan de hand is en rechtstreeks met persoon (of huisdier) kunt communiceren dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker.


Haal nog meer uit de draai- en kantelbare binnencamera

Met een Ring Protect-abonnement kunnen gebruikers opnames opslaan en openen in de cloud, video’s delen, en via de app zonder die te openen uitgebreide bewegingsmeldingen met foto ontvangen. Ring Protect Plus-gebruikers hebben ook toegang tot nieuwe functies als livebeeld voor meerdere camera's, waarmee vier livebeelden van één adres tegelijkertijd worden afgespeeld via Ring.com. Bovendien is er beeld-in-beeldweergave in livebeeld zodat je livebeeld in een pop-upvenster blijft spelen, ook als je intussen naar een andere app gaat.

Hoe Ring privacy en beveiliging in de gaten houdt
Privacy, beveiliging en gebruikersgemak vormen de leidraad bij alles wat we doen, van de hardware die we ontwerpen tot de functies die we aanbieden. Daarbij beschouwen we het vertrouwen van onze gebruikers nooit als vanzelfsprekend. We zijn voortdurend bezig om onze aanpak van privacy en beveiliging te evalueren en waren de eerste in de branche die tweestapsverificatie verplicht stelde voor alle gebruikers. Daarnaast waren we het eerste grote bedrijf voor thuisbeveiliging dat end-to-end-versleutelde video introduceerde als een geavanceerde versleutelingsoptie voor gebruikers.

Gebruikers kunnen hun privacy-instellingen altijd zelf aanpassen in de Ring-app. Daarnaast heeft de Draai- en kantelbare camera een handmatige privacykap waarmee je in één handbeweging audio en video in- of juist uitschakelt. Zo heb je zelf de controle over je privacy en gemoedsrust.


Drie nieuwe opvallende kleuren

Naast zwart en wit hebben we vanaf nu ook drie nieuwe kleuren voor onze Binnencamera (2de generatie): poederroze, antraciet en maanlicht. Elke kleur is exclusief verkrijgbaar voor deze binnencamera, en dankzij de aardse tinten passen ze perfect past bij elke inrichting. Kies poederroze voor lichte, luchtige ruimtes, antraciet voor rustigere kamers met een koel kleurenpalet, of maanlicht als neutrale tint die het in elke ruimte goed doet.

Prijzen en beschikbaarheid

De Draai- en kantelbare binnencamera is vanaf 30 mei 2024 beschikbaar voor € 79,99 via Ring.com, Amazon en geselecteerde verkooppunten. De Binnencamera (2de generatie) in nieuwe kleuren is beschikbaar op 24 juli 2024 voor € 59,99.

Reacties