Foto: Mi_Paulmann_keukenverlichting

Voor het hart van je huis: keukenverlichting

De keuken is al lang niet meer een plek in huis waar alleen gekookt wordt: het is ook de ruimte waar mooie herinneringen worden gedeeld en je tijd met je favoriete personen doorbrengt.

06 Mei 2024

Een fijne keuken beschikt daarom ook over de juiste verlichting die aangepast kan worden aan verschillende momenten. Zo ga je moeiteloos van directe verlichting tijdens het koken naar warm licht tijdens een diner. Verlichtingsspecialist Paulmann deelt drie keer verlichting om jouw keukenervaring te optimaliseren.

Voor de thuiskok

Ben je dol op koken en zet je graag een heerlijke maaltijd voor jezelf of je geliefden op tafel? Dan breng je vast wat uurtjes door aan het aanrecht! Met de verlichtingsmogelijkheden van Paulmann verlicht je eenvoudig en gelijkmatig jouw keukenwerkblad. Hiervoor kun je denken aan verlic of keukenkastverlichtingen als Bredo of Inline. Dankzij de PIR-sensor die o.a. in de Bredo en Inline zit, schakel je de verlichting makkelijk contactloos aan en uit. Zo wordt ook de hygiëne tijdens het koken gegarandeerd. De LED-strips zijn daarentegen weer zeer makkelijk te installeren en bedienen via smart-home. Kom maar op met alle gezellige etentjes!

Duurzaam design

Voeg eenvoudig warmte toe aan je interieur door te kiezen voor verlichting met vilt. Het viltmateriaal is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen en heeft een geluidsabsorberend effect. De lampen hebben een modern en minimalistisch design, waardoor het een goede match is met verschillende interieurstijlen. Hang bijvoorbeeld de Noyan hanglamp boven de keukentafel of kies voor de Malika plafondlamp om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De lichtintensiteit kan individueel worden aangepast.

Mix & match

Dat verlichting in de keuken en eetkamer praktisch moet zijn, staat natuurlijk voorop. Maar het oog wil ook wat en dus kiezen interieurliefhebbers graag verlichting met een mooi design uit voor de leefruimtes. De elegante en moderne Hildor hanglamp en plafondlamp van Paulmann zijn ideaal om te combineren in huis. Daarnaast is de Hilder verlichting ook verkrijgbaar als URail railsysteem, perfect voor een gelijkmatige lichtverdeling in de keuken. De verlichtingen zijn te bedienen via zowel de smart home Zigbee afstandsbediening als de Smik app. Hildor hanglamp: €189,- Hildor plafondlamp: €255,- Hildor Urail: €85,95

Reacties