Profielfoto van LedKoning

LedKoning

Rietveldenweg 49 D, 5222AP 's-Hertogenbosch

Over ons

LedKoning, uw leverancier in Led verlichting

LedKoning, uw leverancier in Led verlichting

LedKoning is een dynamisch en snel groeiend bedrijf waarbij de webwinkel niet alleen het verkoopkanaal is, maar tevens het visitekaartje. Het draait bij ons niet alleen om het verkopen van LED verlichting; de klantbeleving staat centraal en deze begint bij het eerste bezoek aan de onze webwinkels.

We zijn al vele jaren actief in de led verlichting branche en gebruiken de opgedane ervaring om ons verder te verbeteren. Dit werpt zijn vruchten af, want naast de eerste webshop LedstripKoning zijn er al meerdere nieuwe shops gelanceerd (SolarlampKoning, WifilampKoning). Ook het personeelsbestand is uitgebreid en we zijn verhuisd naar een grotere locatie.

Ook met deze groei houden we altijd vast aan onze 3 belangrijkste waarden: Prijs, Kwaliteit én Service. Dit zijn de 3 punten die onze klanten het belangrijkste vinden. Alle ideeën en beslissingen worden hier dan ook aan getoetst. Op deze manier weten we dat we nog steeds op de juiste weg zijn! Namens het hele team wensen wij u veel winkelplezier toe en neem gerust contact met ons op voor vragen en opmerkingen.

Koning in kwaliteit
In onze shops vindt u alleen producten met het CE en RoHS keurmerk. Daarnaast testen wij de producten zoveel mogelijk zelf, voordat we ze naar u opsturen. Onze webwinkel importeert rechtstreeks uit China bij fabrikanten met wie we al lange tijd samenwerken. We weten dus zeker dat ze uitstekende producten leveren.

Koning in prijs
Ook al daalt de prijs van ledverlichting al jaren, veel ledstripwinkels hanteren nog steeds te hoge prijzen. Onze ledstrip winkel heeft zijn prijzen wel aangepast. Ook houden we de prijzen van andere ledstripwinkels goed in de gaten, zodat onze ledstrip winkel u de beste prijs-kwaliteitverhouding kan bieden en garanderen.

Koning in service
Prima prijs-kwaliteitverhouding, heldere uitleg, goede communicatie, supersnelle levering en degelijke verpakking. Als u de lovende woorden van onze klanten moet geloven, maken we al onze beloftes waar. Bent u benieuwd geworden naar de reviews van onze webwinkel? Lees dan de klantbeoordelingen van Ledstripkoning.

Contactgegevens

Kantoor/Showroom
Kasteleinenkampweg 11A
5222AX 's Hertogenbosch
Nederland

Contactgegevens
Tel: 073-7041100
E-mail: info@Ledkoning.nl

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ledkoning.nl