Foto: kineone-grille-photo-zoom

Kinedo lanceert ultradunne douchebak van slechts 2 cm dik

Kinedo introduceert een revolutionaire douchebak die niet alleen dun is, maar ook duurzaam en stijlvol.

07 Mei 2024

De KineOne douchebakken, met een dikte van slechts 2 cm, bieden een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor de moderne badkamer.

Gemaakt van hoogwaardig mineraalcomposiet, bieden de KineOne douchebakken een naadloze en toegankelijke inloopdouche-ervaring. Het ultradunne ontwerp draagt bij aan een ruimtelijke en moderne uitstraling in de badkamer.

Veiligheid staat voorop bij KineOne. De oppervlakken van de douchebakken zijn voorzien van een delicate mineraalstructuur, die niet alleen prettig aanvoelt, maar ook uitstekende antislip eigenschappen biedt, voor een veilige douche ervaring.

KineOne biedt een scala aan afmetingen en drie stijlvolle kleuropties (wit, antracietgrijs en steengrijs), welke passen in vele badkamers. Of het nu gaat om een strakke, moderne look of een meer klassieke uitstraling, er is een KineOne douchebak die aan elke esthetische voorkeur voldoet.

Het afvoerrooster van de KineOne douchebak is uitgevoerd in dezelfde kleur als de bak zelf. Dit zorgt voor een uniforme en elegante uitstraling. Met de ultradunne KineOne douchebakken gaan design, veiligheid en elegantie hand in hand voor een ultieme douche-ervaring.

Meer informatie: www.kinedo.info

Meer van Kinedo®
Reacties