string(1) "p"

Statige jaren ’30 woning met samengestelde kap en erker

Deze statige en jaren ’30 woning met een fraai samengesteld dak is bijzonder ruim, door een optimale indeling van de diverse woonwensen in de ruimtes.

Statige jaren ’30 woning met samengestelde kap en erker

Deze statige en jaren ’30 woning met een fraai samengesteld dak is bijzonder ruim, door een optimale indeling van de diverse woonwensen in de ruimtes. De woning is voorzien van een extra speelkamer en een aangebouwde bijkeuken op de begane grond naast de woonkamer met erker en de royale woonkeuken. Er is een optimaal lichtinval in de verschillende ruimtes door de grote raampartijen. Zowel in de voorgevel als in de zijgevel is de woonkamer voorzien van een erker. De aangebouwde garage/berging met carport zorgt voor voldoende opbergruimte.

Via de ruimte hal komt u de woonkamer voorzien van kamer ensuite, de speelkamer is ook vanuit de hal bereikbaar. De woonkeuken staat in verbinding met de bijkeuken. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers, een master bedroom voorzien van eigen inloopkast en badkamer, 2e badkamer en separaat toilet. De tweede verdieping biedt ruimte aan twee extra kamers en de technische ruimte.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.varexhuis.nl