Profielfoto van Kachelspeciaalzaak De Smidse

Kachelspeciaalzaak De Smidse

Schoenmakersstraat 7, 8601 WC Sneek

Over ons

Wij zijn een veelzijdig bedrijf met als specialiteit de levering en installatie van kachels, haarden, schouwen, openhaarden en rookkanalen.

De Smidse is met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare speler in de markt. Velen kennen ons bedrijf en hebben kennis gemaakt met onze professionele en creatieve manier van werken.

Voorheen was het bedrijf gevestigd in Scharnegoutum. Sinds 2003 werken wij vanuit onze  locatie in Sneek, een goed geoutilleerde werkplaats, een sfeervolle showroom en goed uitgeruste montagebussen. Ons team bestaat uit vaste gemotiveerde medewerkers die weten wat ze doen. Vakmanschap is meesterschap! Daarom kiezen wij voor eigen vakmensen.

Merken die wij o.a. verkopen
Attika - Barbas - Bellfires - Boley - Contura - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Faber - Hase - JAcobus - Jøtul - Jydepejsen - Kalfire - LeendersMorsø - Nestor Martin - NordpeisRENY - Rookgasventilator.nlScan - Spartherm - Stovax - Trimline fires - Wanders

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nlMeer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.desmidse.com/ 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Attika - Contura - Dik Geurts - Dimplex - DRU - Faber - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Leenders Haardkachels - Morsø - Nordpeis - RENY - Rookgasventilator.nl - Scan - Spartherm - Stovax & Gazco - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 19 merken