Partner

Dimplex

Altijd een haard van Dimplex die bij u past.

Website
algemene informatie

Er gaat niets boven een gezellig haardvuur als u thuis een gastvrije sfeer wilt creëren. Met een elektrische haard lukt dat eenvoudig in elke ruimte. Ontdek het zeer ruime assortiment elektrische haarden van Dimplex.

Of u nu houdt van strak of authentiek design, u een ingebouwde of vrijstaande haard zoekt en of u nu een plug-and-play-oplossing wilt of liever laat inbouwen, er is altijd een Dimplex haard die bij u past. Hoe groot of klein de ruimte ook is.

Het merk Dimplex is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Producent van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Ons bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is de Glen Dimplex Group de grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels én één van de grootste leveranciers van klein huishoudelijke apparaten. Op dit moment werken bij de Glen Dimplex Group circa 10.000 betrokken en gepassioneerde collega’s. Samen zorgen wij voor een omzet van ruim 2 miljard euro.

De vestiging Glen Dimplex Consumer Appliances Europe is gevestigd in Heerenveen. Vanuit ons kantoor bewerken wij de Europese markt met merken als Faber en Dimplex haarden, maar ook Carmen hairstyling, Stoves & Belling kookapparatuur en Morphy Richards keukenapparatuur.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.dimplex-fires.eu 

artikelen

Dimplex Concrete shelf

De haard met betonuitstraling is eenvoudig aan de wand te bevestigen, zodat dit een echte eye-catche...

Dimplex Stack

De haard is aan de wand te bevestigen en is gemaakt van drie verschillende kleuren, inclusief opberg...

Toon alle 23 artikelen
nieuws

Dimplex verwarmt en inspireert op de Maison&Objet met haarden van de toekomst

10 December 2018
collecties
Dimplex heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Saturnus 8
8448 CC Heerenveen

0513789840RECENSIES
CONTACT
Saturnus 8
8448 CC Heerenveen

0513789840