Profielfoto van Dimplex

Dimplex

Saturnus 8, 8448 CC Heerenveen

Over ons

Altijd een haard van Dimplex die bij u past.

Er gaat niets boven een gezellig haardvuur als u thuis een gastvrije sfeer wilt creëren. Met een elektrische haard lukt dat eenvoudig in elke ruimte. Ontdek het zeer ruime assortiment elektrische haarden van Dimplex.

Of u nu houdt van strak of authentiek design, u een ingebouwde of vrijstaande haard zoekt en of u nu een plug-and-play-oplossing wilt of liever laat inbouwen, er is altijd een Dimplex haard die bij u past. Hoe groot of klein de ruimte ook is.

Het merk Dimplex is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Producent van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Ons bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is de Glen Dimplex Group de grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels én één van de grootste leveranciers van klein huishoudelijke apparaten. Op dit moment werken bij de Glen Dimplex Group circa 10.000 betrokken en gepassioneerde collega’s. Samen zorgen wij voor een omzet van ruim 2 miljard euro.

De vestiging Glen Dimplex Consumer Appliances Europe is gevestigd in Heerenveen. Vanuit ons kantoor bewerken wij de Europese markt met merken als Faber en Dimplex haarden, maar ook Carmen hairstyling, Stoves & Belling kookapparatuur en Morphy Richards keukenapparatuur.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.dimplex-fires.eu