Profielfoto van De Drie Kronen

De Drie Kronen

Volkelseweg 8, 5427 RB Boekel
maandag
Gesloten
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Bij De Drie Kronen kun je terecht voor al je wensen op het gebied Haarden-Kachels-Schouwen en houten vloeren.

Voor inspiratie en ideeën kunt u terecht in onze showroom, deze is voorzien van de laatste en nieuwste modellen en oplossingen. De showroom is ons visitekaartje en dat merkt u gelijk als u onze parkeerplaats op komt rijden. De Drie Kronen is gevestigd in een prachtige langgevelboerderij en alhoewel deze boerderij de oudste van Boekel is (gevestigd in 1665) is onze showroom voorzien van de laatste en nieuwste modellen haarden en kachels met de modernste technieken.

De haarden en kachels staan niet klakkeloos langs elkaar opgesteld maar zijn praktisch allemaal sfeervol ingebouwd in allerlei verschillende mantels en gecombineerd met natuurstenen plateau's en op maat gemaakte kastenwanden aangevuld met prachtige houten vloeren en mooie accessoires.

Naast advies, kundige montage en een scherpe prijs garandeert De Drie Kronen kwaliteit waar zij al 45 jaar voor staan. In onze showroom krijgt u een uitstekend beeld hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn, maar belangrijker nog welke mogelijkheid/oplossing er voor u van toepassing is.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom zonder afspraak, wilt u persoonlijk advies (ook eventueel buiten de openingstijden) dan is het verstandig om een afspraak te maken. Voor een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 0492-321595 of via info@dedriekronen.nl

Het is prettig als u een tekening van de woning meebrengt, vanuit deze gegevens kunnen wij u prima adviseren. 

Merken:
Wij zijn o.a. dealer van alle bekende merken zoals:
Barbas - Bellfires - Brunner - Charlton & Jenrick - Dielle - Faber - Element 4 - Hase - Iron Dog - Stûv - Wanders

Andere merken zijn ook verkrijgbaar. Vraag ernaar in onze showroom. 

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl


Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Barbas - Bellfires - Brunner - Charlton & Jenrick - Dimplex - DRU - Element4 - Faber - Hase - Iron dog - Jydepejsen - Nestor Martin - Nordic Fire - Stûv - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 15 merken