Profielfoto van De Drie Kronen

De Drie Kronen

Volkelseweg 8, 5427 RB Boekel

Over ons

Al bijna 45 jaar kunt u terecht bij De Drie Kronen voor al uw wensen op het gebied open haarden en kachels.

In onze sfeervolle showroom staan ruim 50 modellen brandend opgesteld. Of dit nu een kachel, een gas-, een hout- of een electrische haard is, De Drie Kronen heeft een zeer uitgebreid assortiment en is bekend met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien is er de mogelijkheid om een uw openhaard te bouwen naar uw specifieke wensen.

Samen met een van onze stylistes wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie en wordt naar wu wensen een ontwep gemaakt. De Drie Kronen levert desgewenst ook gas- of houthaarden gecombineerd met een stijlvol op maat gemaakte bijpassend wandmeubel of ladenpartij.   Gecombineerd met natuursteen of marmer, met ingebouwde verlichting, verspringende mantels, laat u verrassen door de verscheidenheid aan mogelijkheden want een open haard is niet zomaar een haard maar een stukje interieur en uitstraling van uw eigen beleving. Bij De Drie Kronen vind u alles wat u wenst op het gebied van open haarden, maar ook houten  vloeren en alle mogelijke accessoires om uw inrichting op te fleuren.
Alles kan in 1 dag geplaatst worden door eigen monteurs. Onze monteurs zijn opgeleid door het sfeerverwarmingsgilde wat staat voor gegarandeerde kwaliteit. 

Het Sfeerverwarmingsgilde: de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.dedriekronen.nl

Aangesloten bij