Partner

Interschouw

Al ruim 30 jaar is Interschouw in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, de Zaanstreek en omgeving een vertrouwd adres voor sfeerverwarming.

algemene informatie

Sfeerverwarming is ons vak

Met recht noemen wij ons een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van sfeerverwarming. We kunnen de hele aanleg van uw sfeerverwarming namelijk ook zelf bouwkundig en installatietechnisch verzorgen. Of er nu getimmerd, gemetseld of gestuct moet worden. Gasleidingen luchttoevoerbuizen en rookkanalen hebben voor ons evenmin geheimen.

Maar allereerst begint het met een goed en gedegen advies. In een persoonlijk gesprek zoeken we met u naar de beste oplossing voor úw situatie en toegesneden op úw wensen en úw smaak. Wij leveren alle bekende topmerken uit Nederland plus nog een aantal van de beste producten elders uit Europa.

Deze topproducten bouwen wij in naar het idee, dat we met u ontwikkeld hebben. Het gehele project voeren we zelf uit, zodat u maar met één bedrijf te maken heeft voor wat betreft aanleg en garantie. Uiteraard staan wij met langdurige garanties borg voor onze producten.

Wij voeren een ruime keus aan de mooiste stijlschouwen en schoorsteenmantels. Van nostalgisch tot modern en van klassiek tot design. In vele kleuren en materialen. Desnoods ontwerpen we voor u een schouw op maat. Onze klant is nog echt koning.

Een veilig rookkanaal door ons aangelegd verzekert u van jarenlang ongestoord en veilig stoken. Wij voeren de modernste systemen en leggen die ook voor u aan.
Ons motto is: als wij klaar zijn, kunt u stoken!

Verspreid over deze website ziet u enkele voorbeelden van haarden bij ons in de showroom en die wij hebben gebouwd voor tevreden klanten. Uiteraard zijn in onze showrooms nog veel meer modellen en stijlen te zien. Een bezoek aan een van onze showrooms en een gesprek met een van onze specialisten, brengt de sfeerverwarming van uw dromen wel erg dichtbij… Bovendien kunnen wij u dan uitgebreide documentatie meegeven, of op basis van het gesprek voor een vrijblijvende offerte zorgen. U bent meer dan welkom!!

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl. ?

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie ook eens onze website: www.interschouw.nl

                                                                                                                                             
     
 

 

%MCEPASTEBIN%
artikelen
Interschouw heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Interschouw heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Oosteinderweg 246a
1432 BB AALSMEER

0297361200RECENSIES
CONTACT
Oosteinderweg 246a
1432 BB AALSMEER

0297361200