Profielfoto van Comfort Parket & Haarden

Comfort Parket & Haarden

Hoogheuvelstraat 121, 5349 AM Oss
maandag
13:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Comfort Parket al jaren een begrip! Kwaliteit Vakmanschap en Service.

Vloeren
Voor een mooie houten vloer van uw dromen, gaat u naar Comfort parket & haarden in Oss. De specialist in houten vloeren, lamelparket / multiplank / duoplank en parket. Kom naar onze showroom in oss. Wij zitten aan de woonboulevard van Oss, gratis parkeren. Bekijk het ruime aanbod houten vloeren. Kiest u voor geoliede eikenhouten vloerdelen met een natuurlijke uitstraling? Of wilt u een robuuste, verouderde houten vloer? Welke vloer ook bij uw interieurwensen past: bij ons vindt u zeker de houten vloer die u zoekt. Onze vloerspecialisten adviseren u graag over de uitstraling, kleur en maatvoering.

Haarden
Steeds meer consumenten kiezen voor een houtgestookte haard, kachel of ketel in hun woning. Die brengt immers niet alleen gezelligheid, het is bovendien een goedkope en duurzame manier van verwarmen en kan energiekosten verlagen. Ondanks dat de markt voor duurzame energiesystemen groeit, heeft nog niet elke installateur de kennis om deze veilig aan te leggen. Om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kunde beschikt, heeft de Nederlandse overheid de DE-certificering (Duurzame Energie) in het leven geroepen.

Gashaarden (gesloten of open systeem), houtgestookte haarden en kachels, elektrische- en biohaarden (ingebouwd of vrijstaand), wij hebben ze allemaal. Deze modellen zijn brandend te zien in onze showroom. 

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

Webshops
Kijk ook eens op onze webshops: 
http://www.123vloer.nl
http://www.openhaarden-voordeel.nl

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.comfort-parket.nl


 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Barbas - Belakos - Bellfires - BerryAlloc - British Fires - Charlton & Jenrick - Dimplex - Dovre - DRU - Duroflame - Element4 - Faber - Fair Fires - Gelasta - Gerflor - HAVÉ Verwarming - JAcobus - Meister - Parquetvinyl - Pierres d'Henri - Solidfloor - Spartherm - Tarkett - Trimline Fires - Vivafloors - Wanders fires & stoves - Wicanders - 
Bekijk de artikelen van deze 27 merken