Profielfoto van Meister

Meister

Over ons

MeisterWerke staat voor twee waarden: Vertrouwen en innovatiekracht.

Over MeisterWerke

Wij hebben een duidelijk beeld van de waarden en eigenschappen, die het succes van onze activiteiten al tientallen jaren bepalen. Daarbij vertrouwen we niet alleen op onze eigen inschattingen. Wij hebben het aan de mensen gevraagd, die voor ons heel belangrijk zijn, nl. onze partners in de vakhandel. Twee eigenschappen liepen als een rode draad door deze gesprekken: "Jullie zijn een betrouwbare partner", was de ene en "Jullie hebben de branche dankzij belangrijke innovaties steeds weer op de voorgrond gesteld", was de andere uitspraak, die wij vaak hebben gehoord.

Al vele jaren staat het merk MEISTER in de vakhandel van hout- en bouwmaterialen voor een uitstekende productkwaliteit. MEISTER-vloeren, -panelen en -toebehoren zijn in heel Europa zeer geliefd, met name bij professionals die er dagelijks mee werken.

Dit vertrouwen hebben wij opgebouwd tot een merk met een duidel?k profiel: MEISTER concentreert zich op de ambacht en de kwaliteitsbewuste eindklant. Bovendien is het merk MEISTER consequent op de behoeften van de vakhandel afgestemd. De kopers verwachten met recht een grote deskundigheid ten aanzien van product en advies. En die krijgen ze alleen bij de vakhandel.

Tot het merk MEISTER behoort een compleet aanbod met omvangrijke toebehoren van plinten tot verlichting, waarmee perfecte oplossingen voor vloer, wand en plafond mogelijk zijn. Bij het merk hoort een uitstraling, waarbij consequent de waarden van een premium merk worden overgebracht, d.w.z. een functionele kwaliteit in een goed ontwerp, 100% made in Germany.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website