Focus op duurzaamheid en natuurlijkheid:

MEISTER presenteert de grondstofzuinige houten vloer Natureflex. Echte houten vloer Natureflex HD 100: kwaliteit “Made in Germany”

Een flexibele en toch sterke vloer van echt hout met een geringe opbouwhoogte van slechts 8 mm dikte - Natureflex HD 100 is de perfecte vloer voor alle renovaties en saneringen. De zeer slanke productopbouw maakt van de Natureflex een echt grondstofzuinig alternatief. Voor de productie van de oppervlakken is ongeveer 85% minder hout nodig dan bij een gangbare parketvloer – zonder in te boeten op de look, de voelbare structuur of de productkenmerken. Integendeel: dankzij de verbeterde oppervlaktetechnologie combineert Natureflex HD 100 een natuurlijk mooi oppervlak met authentieke en levendige kleurverlopen. Hier worden de schoonheid en natuurlijkheid van het hout gecombineerd met verbeterde producteigenschappen die deze echt houten vloer nog geschikter maken voor dagelijks gebruik.

Dankzij het ultramat gelakte Duratec Nature-oppervlak is de Natureflex vloer bijzonder robuust en gemakkelijk te onderhouden. De planken kunnen volledig verlijmd of met het praktische kliksysteem Multiclic simpelweg zwevend gelegd worden. Dankzij de zeer lage thermische weerstand is Natureflex ook geschikt voor plaatsing op warmwater-vloerverwarming. Op die manier bereikt de warmte van de vloerverwarming ongehinderd de plaats waar hij moet zijn: uw woonruimte. Dat garandeert niet alleen veel wooncomfort, maar ook lagere stookkosten.

Van plaatsing tot onderhoud: gewoon een ongecompliceerde, ecologische allroundvloer.