Foto: MeisterDesign-Wood-WonenNL

'Driedubbel PVC-vrij': Nieuw designvloeren- platformconcept

Met het platformconcept Designvloer WOOD zet MEISTERWERKE onder het merk MEISTER haar succesverhaal voort als pionier op het gebied van designvloeren voor een gezondere woonomgeving.

02 April 2023

In het omvangrijke assortiment met de slogan 'Driedubbel PVC-vrij' staan drie verschillende productvarianten ter beschikking.

Het platformconcept 'Designvloer WOOD' omvat houten designvloeren van het MEISTERWERKE-assortiment, met vier decors voor elk van de drie productvarianten: MeisterDesign. comfort is de comfortvloer met dubbele kurklaag, MeisterDesign. next beschikt over een natuurlijke geluiddempende laag van kurk en MeisterDesign. flex is de variant met de meest gering opbouwhoogte, wat dit product ideaal maakt voor renovatiewerkzaamheden. Alle drie de productvarianten beschikken over een hoogwaardig Puretec Plus-oppervlak. Deze transparante polymeerlaag op basis van PUR creëert een authentiek patroon met extreem heldere kleuren. De bescheiden patroonherhaling zorgt voor een bijzondere veelzijdigheid en afwisselende uitstraling. Gekozen kan worden uit landhuisdelen (14 decors), korte planken (20 decors) en moderne grote tegels (6 decors) in drie verschillende formaten.

Alle vloeren beschikken over een natuurlijke, dus niet chemisch behandelde, antibacteriële toplaag. Ze zijn 100% Made in Germany en uitgerust met een AquaStop-impregnering van de randen, wat ze watervast maakt (next: 24 uur/comfort en flex: 4 uur). De PVC- en ftalaatvrije designvloer WOOD is onderscheiden met de Blauwe Engel en het keurmerk van het eco-INSTITUT.

Meer informatie
Voor andere vloeren van Meister klik HIER

Meer van Meister
Reacties
Anderen bekeken ook