Profielfoto van Comfort Parket & Haarden

Comfort Parket & Haarden

Hoogheuvelstraat 121, 5349 AM Oss
maandag
13:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Hierbij een overzicht van de diverse fabrikanten/merken die op Wonen.nl met artikelen vermeld staan. Je kunt bij deze merken veel inspiratie opdoen. Alle informatie staat bij elkaar om tot je ideale droomhuis te komen.

Ook vind je bij veel merken een overzicht van een verkooppunt waardoor je altijd een showroom in de buurt kunt bezoeken.

Belakos

De Blokmat 15
8281 JH  Genemuiden

BELAKOS. Als je op je vloer wilt kunnen bouwen. Én, op ons natuurlijk. Van PVC-vloer tot tapijt en van sfeervolle woonkamers tot projectinrichting. Het team van Belakos staat garant voor de ultieme vloerbeleving.

Meer informatie

Een Samensmelting Van Stijl En & Functie. Charlton & Jenrick is al sinds 1986 fabrikant en leverancier voor de haardvurenindustrie.

Meer informatie

Dimplex

Saturnus 8
8448 CC  Heerenveen

Altijd een haard van Dimplex die bij u past.

Meer informatie

Dovre

Nijverheidsstraat 18
B - 2381  Weelde,

Dovre is dé specialist in het fabriceren van haarden en kachels uit hoogwaardig gietijzer

Meer informatie

DRU

Ratio 8
6921 RW  Duiven

Vuur. Het begin voor ons allemaal. DRU haalde 250 jaar geleden het vuur van buiten naar binnen. Ambacht zit ons in de vingers. Eerst gebruikten we vuur om te vormen, bij Diepenbroek & Reigers Ulft (DRU) in onze eigen gieterij. We produceerden potten en pannen, gemaakt met vuur, gebruikt boven vuur. Eeuwenlang onverwoestbare top kwaliteit. DRU bracht vuur bij families en zorgt voor het middelpunt in huis. Verwarming op kolen en hout waren de eerste stap maar zoals de tijd verandert, verandert DRU mee. Met de ontdekking van gas begonnen nieuwe mogelijkheden. Momenteel zijn we marktleider op het gebied van productie en distributie van gashaarden en houtkachels. En daar houdt het niet mee op, inmiddels ontwikkelen we volop op propaan, elektriciteit en zelfs waterstof. In korte tijd maken we vuur oneindig en zo blijven we nog altijd de oplossing voor warmte en sfeer.

Meer informatie

Duroflame

Industrieweg 37
9781 AC  Bedum

Hollandse ambacht in een nieuw jasje

Meer informatie

Faber

Saturnus 8
8448 CC  Heerenveen

Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en tuinhaarden. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1844.

Meer informatie

Fair Fires

Anholtseweg 10
7091 HA  Dinxperlo

Tru Vizion elektrische haarden en Ardego gashaarden

Meer informatie

Gerflor Zorgt voor comfortabele leefruimtes

Meer informatie

HAVÉ Verwarming

Hullerpad 34
6741 PA  Lunteren

HAVÉ Verwarming BV in Lunteren is groothandel en importeur van diverse kachel en haardenmerken alsmede afvoermaterialen die we leveren via de diverse vakhandel. Deze staan opgesteld in ons 1.200 m2 grote Experience Center. Elke dag staan er professionele adviseurs voor u klaar om u te helpen bij de keuze van een gewenste haard, of het nu om uw hoofdverwarming gaat of om een heerlijke sfeerhaard.

Meer informatie

JAcobus

Tolbaas 2-10
8401 GD  GORREDIJK

Duurzame en ultraschone houtkachels van JAcobus

Meer informatie

Meister

D 59602  Rüthen

MeisterWerke staat voor twee waarden: Vertrouwen en innovatiekracht.

Meer informatie

Parquetvinyl

Ter Donkt 2
8540  Deerlijk

Parquetvinyl zijn pvc-vloeren die de pracht van écht hout combineren met het gemak van vinyl. De verschillende collecties werden dankzij hoogtechnologische innovaties geoptimaliseerd waardoor het vandaag bijna niet te onderscheiden is van echt parket. Elke Parquetvinyl plank of tegel is uitgerust met een geïntegreerde ondervloer en 100% waterbestendig. Dat maak Parquetvinyl perfect schikt als keuken- of badkamervoer. De grootste innovatie van Parquetvinyl? De geluidsdempende Nakuru collectie. Deze collectie pvc-vloeren verminderd de geluidsoverdracht tussen twee aangrenzende ruimtes met 21dB. Hierdoor zal je minder last hebben van spelende kinderen, een luide televisie of rumoerige buren. Parquetvinyl werd in 2018 gelanceerd door Lamett, de firma die in minder dan 15 jaar uitgroeide tot één van de belangrijkste spelers in Europe op het vlak van parket en pvc-vloeren.

Meer informatie

Spartherm

Ratio 8
6921 RW  Duiven

SPARTHERM: Compromisloze houthaarden

Meer informatie

Trimline Fires

Laagerfseweg 27
3931 PC  Woudenberg

Trimline Fires --> Kwaliteit & duurzaamheid

Meer informatie

Wanders fires & stoves

Amtweg 4
7077 AL  Netterden

Familiebedrijf Wanders uit het Achterhoekse Netterden tekent, ontwikkelt en bouwt in eigen huis al sinds decennia de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Gaat uw keuze uit naar een vrijstaande haard of wilt u een strakke inbouwhaard? Wanders fires & stoves heeft een dermate groot assortiment dat er voor ieder interieur en voor iedere verwarmingsbehoefte een geschikte kachel of haard beschikbaar is.

Meer informatie

Overige Merken

Hierbij een overzicht van diverse andere merken waarvan de producten ook op de Nederlandse markt te vinden zijn. Veel van deze merken zijn ook terug te vinden in de showrooms van de Verkooppunten.

Barbas

Bellfires

BerryAlloc

Menen

British Fires

Element4

Zwolle

Gelasta

Genemuiden

Pierres d'Henri

Solidfloor

Tarkett

Waalwijk

Vivafloors

Goor

Wicanders