Profielfoto van Belakos

Belakos

De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

BELAKOS. Als je op je vloer wilt kunnen bouwen. Én, op ons natuurlijk. Van PVC-vloer tot tapijt en van sfeervolle woonkamers tot projectinrichting. Het team van Belakos staat garant voor de ultieme vloerbeleving.

BELAKOS | AL RUIM 60 JAAR GEGRONDE LIEFDE VOOR VLOEREN

EEN TROTS FAMILIEBEDRIJF. Als je ruim 60 jaar een begrip bent, in Nederlandse huiskamers én in wereldse organisaties, dan kom je ergens vandaan. 

Belakos staat er. Voor iedereen. Van de particulier, woning- en projectinrichters, tot aan hotelketens en bioscopen en restaurants. 
Het échte fundament? Persoonlijke aandacht. 

Van familiebedrijf en tapijtfabrikant uitgegroeid naar groothandel voor tapijt en PVC mét, duidelijk voelbaar, nog steeds de familielijnen als stevig fundament. 

DE KRACHT VAN BELAKOS. Dat blijft dan ook de persoonlijke benadering, de kennis én het plezier. Iedereen verdiept zich, durft focus te hebben en zich daarom toe te spitsen op nieuwe productlijnen. De trends van nu verweven met de ervaring door de jaren heen. 

HART VOOR VLOEREN. Met verkooppunten door heel Nederland zijn we een trotse speler op de (vloeren)markt. Ook in Europa is Belakos present. Thuis in projectinrichting en daarmee samenwerkende partner voor projectontwikkelaars. 

Of je nu kiest voor sfeervol tapijt of de warme uitstraling van een prachtige (visgraat) PVC- vloer. Of als je op zoek bent naar een échte partner binnen de projectinrichting. De mogelijkheden zijn er. Wij zijn er. 

Kennismaken? Met ons én het aanbod? Kan!
#vindenweleuk.

www.belakos.nl