Partner

Belakos Flooring

Particulieren kunnen onze kwaliteitsproducten vinden bij een groot netwerk van Nederlandse verkooppunten. Daarnaast werken wij op de Europese markt samen met projectontwikkelaars en -inrichters. Al sinds de oprichting in 1960 staat kwaliteit bij Belakos hoog in het vaandel. Door professionele trainingen blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en de nieuwste trends. Velen zijn al meer dan tien jaar aan Belakos verbonden. Onze medewerkers voelen zich thuis, in de wereld van vloeren. Maatwerk en perfecte service, dat is waar we bij Belakos voor staan!

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Professioneel en betrokken, zo kunnen wij de medewerkers van Belakos het best omschrijven. Van tapijtfabrikant groeide ons familiebedrijf in iets meer dan een halve eeuw uit tot een groothandel die klanten het allermooiste op het vlak van tapijt en pvc-vloeren biedt.

Particulieren kunnen onze kwaliteitsproducten vinden bij een groot netwerk van Nederlandse verkooppunten. Daarnaast werken wij op de Europese markt samen met projectontwikkelaars en projectinrichters. Al sinds de oprichting in 1960 staat kwaliteit bij Belakos hoog in het vaandel. Door professionele trainingen blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en de nieuwste trends. Velen zijn al meer dan tien jaar aan Belakos verbonden. Onze medewerkers voelen zich thuis, in de wereld van vloeren. Door die unieke combinatie van ontwikkeling, expertise en betrokkenheid weten wij precies wat wel en niet werkt. Maatwerk en perfecte service, dat is waar we bij Belakos voor staan!

Meer informarie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

artikelen

Referenties

Nieuwsgierig naar de vloeren die wij leveren? Belakos Flooring levert sinds 1960 tapijt- en pvc-vloe...

Belakos visgraat pvc

De Rustico pvc-collectie is uitgeroepen tot best verkochte product!

Toon alle 18 artikelen
collecties
+ 13
Toon alle 7 collecties
contact
De Blokmat 15
8281 JH Genemuiden

0383854622RECENSIES
CONTACT
De Blokmat 15
8281 JH Genemuiden

0383854622