Villeroy & Boch

Partner

Ruimtebesparend

De Subway 2.0 badkamerproducten bieden een groot aantal oplossingen voor elke woonsituatie. Met Villeroy & Boch kan al op enkele vierkante meters ruimtebesparende oplossingen worden gerealiseerd

Subway 2.0 Diversiteit voor iedereen

Met de badkamerproducten Subway 2.0 kan iedereen uit de voeten. De collectie biedt vele oplossingen voor elke woonsituatie, groot of klein. De moderne meubelen en keramische producten zijn harmonisch op elkaar afgestemd. Esthetische materialen en oppervlakten zorgen voor een sfeervolle ambiance en de tijdloze vormgeving. 

De geringe afmetingen van keramiek en meubelen, kleine spiegels en praktische accessoires zoals de handdoekhouder, zorgen ook in de kleinste ruimte voor optimaal comfort. Echte ruimtewonderen zijn de ruimtebesparende kasten en schappen in de kleuren Glossy White, Wit, Glossy Grey, Eiken Grafiet en Petrolblauw.

Naast het bekende rechthoekige design, biedt Subway 2.0 in haar collectie ook afgeronde vormen. Hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen vuil, maakt de bestseller van Villeroy & Boch zeer onderhoudsvriendelijk.

MEER VAN DIT BEDRIJF

De Vivia collectie

De nieuwe Vivia collectie van Villeroy & Boch is uitgerust met divers...

Architectura MetalRim

Architectura MetalRim: de nieuwe generatie douchevloeren, vult de Arch...

Kleine badkamers

Villeroy & Boch heeft diverse badkameroplossingen voor kleinere ruimte...