Netatmo buitencamera

Word onmiddellijk gewaarschuwd wanneer een persoon of auto jouw eigendom betreedt. De enige intelligente buitencamera die een onderscheid maakt tussen personen, dieren en wagens en je toegang geeft tot alle functies zonder abonnementskosten aan te rekenen.

Getest door:

Even voorstellen...

Mijn naam is Marc, ik woon in Egmond aan den Hoef en ik heb dit product getest omdat ik op zoek ben naar een goede buitenlamp die ook meteen als beveiliging werkt.

Duurzaam verpakt

Het product was erg duurzaam verpakt er was geen sprake van onnodige verpakkingen of extra plastic. Ook zag het product er erg stevig uit. De Netatmo werkt op stroom, je hoeft dus geen gebruik te maken van batterijen of accu’s. Je hebt hiervoor wel een buitenaansluiting nodig.

Snel geïnstalleerd

Nadat ik de handleiding had doorgenomen was het redelijk simpel om de buitencamera te installeren. De handleiding was gelukkig erg duidelijk. Voor de rest was alles aanwezig in de verpakking, ik miste dus niets. Toen de Netatmo eenmaal hing deed hij precies wat hij moest doen, dat was ook erg prettig. Je kan heel gemakkelijk een gebied in stellen waar de camera alles ‘in de gaten houdt’. De camera geeft dan ook alleen maar meldingen over deze plek.

Lamp én camera

Verder was het design erg overzichtelijk, je kon meteen de aansluiting etc. vinden. Voor een lamp is het design niet heel erg aantrekkelijk. Maar omdat er ook een camera in de lamp zit is het wel duidelijk dat het ook voor de beveiliging is. Voor deze combinatie denk ik wel dat lamp er goed uitzag. Prijs technisch gezien vind ik het wel een beetje te duur.

Conclusie

De Netatmo buitencamera is een prima camera die goed werkt en redelijk makkelijk te installeren is. Toch vind ik de prijs voor deze buitencamera/lamp net iets te hoog.

Reacties