Partner

Hansgrohe Nederland

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Focus ComfortZone

De wastafelmengkranen uit de aantrekkelijk geprijsde serie Focus van Hansgrohe vielen altijd al op door hun elegante, slanke uitstraling.

Focus comfortzone

Met een ergonomische, comfortabel bedienbare greep en een zacht lijnenspel voegen zij zich harmonieus in iedere badkamersfeer. Nu wordt aan deze kranenserie een functioneel element toegevoegd: ComfortZone. Dit betekent meer keuze uit kranen met een verschillende hoogte tussen uitloop en wastafel. Zo ontstaan er meer oplossingen voor de individuele badkamerinrichting. De nieuwe Focus ComfortZone kranen maken het dagelijkse ritueel in de badkamer makkelijker.

De kranenserie Focus was tot nu toe alleen beschikbaar met ComfortZone 70, ofwel circa 70 mm hoogte onder de uitloop. De serie is uitgebreid met een verhoogde wastafelkraan met ComfortZone 100, 190 en 240. De nieuwe Focus kranen kunnen geheel naar de behoeften van de gebruiker gecombineerd worden met diverse soorten wastafels, zoals vlakke of ruimtebesparende wastafels of hoge waskommen.

meer van deze professional

Kies jouw kleur met AXOR FinishPlus

Iedere persoon is uniek, daarom laat AXOR bijna al haar...

Hansgrohe ShowerSelect

Doucheplezier met één druk op de knop. Nieuwe Hansgro...

AXOR Semi Pro keukenkranen

De AXOR Semi Pro keukenkranen zijn een verrijking voor ...

Toon alle 25 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.