Legato meubelcollectie

De meubelcollectie Legato van Villeroy & Boch is dit jaar uitgebreid naar een complete badkamercollectie.

Complete en moderne badkamercollectie

Villeroy & Boch heeft hun succesvolle Legato-collectie uitgebreid naar een complete moderne badkamercollectie. De nieuwe collectie overtuigt door de tijdloze elegante vormen en de perfect op elkaar afgestemde meubels en opbergmogelijkheden.

Voldoende opbergruimte

De bestaande meubels uit de Legato-collectie zorgen voor voldoende opbergruimte in de badkamer. Erg handig om daar bijvoorbeeld toiletaccessoires in op te bergen. De passende onderkasten zijn 45 tot 160 cm breed. De meubels zijn verkrijgbaar met 1 of 2 lades. Vanaf een grootte van 120 cm zijn de meubels beschikbaar met 2 of 4 lades. Bovendien hebben zij een slimme indeling aan de binnenkant.

Nieuwe wastafels

De nieuwe Legato wastafels zijn beschikbaar in vijf verschillende maten: variërend van 50 tot 130 centimeter. De bijpassende onderkasten van 45 tot 160 centimeter en hoge kasten en zijkasten zorgen daarnaast voor voldoende opbergruimte. De wastafels zijn te combineren met verschillende opbouwwastafels en stralen eenvoudige elegantie uit. Een bijzonder detail is de geïntegreerde dimbare LED-verlichting en de afgeschuinde kanten. Het wastafelblad van Legato lijkt zo bijna te zweven.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.