Cat Cubes: kattenmand, speelplek en voerplaats in één. En nog mooi ook!


Ben je al die lelijke bruine en beige kattenmanden, krabpalen, voerbakken en speeltjes ook zo zat? Dit is dé oplossing: Cat Cubes.

beeld: June the Kitty

Ik groeide thuis op met katten. En toen ik op mijn twintigste ging samenwonen was het snel duidelijk: in ons huis moesten ook katten komen. En zo geschiedde. Inmiddels wonen Tinus en Lola bij ons in huis. Twee boeven die we van het asiel hebben geadopteerd. Tinus is een luie huismus en Lola een echte buitenkat met veel energie. Om deze twee totáál verschillende katten een beetje happy te houden, heb ik dus heel veel kattenspullen nodig.

Bruin of crème pluche komt er niet meer in

Zelf moet ik natuurlijk ook nog een beetje blij zijn met al die kattenspullen in huis. Ik hou namelijk van een rustige inrichting waar de (pastel)kleuren goed op elkaar zijn afgestemd. Een krabpaal of kattenmand in bruin of crème pluche, komt er bij mij dus niet in. Op zoek dus naar spullen voor mijn katjes in mooie kleuren. En ik vond ze!

Mag ik aan je voorstellen:

Cat Cubes van Beeztees!

1-Cat-Cubes-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren


Eindelijk mooie accessoires voor je kat 

Beeztees begrijpt je kat niet alleen heel goed, maar jou ook. Want door de fantastische Cat Cubes op de markt te brengen, laten ze zien dat weten wat mooi is. En handig, want ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en dus supermakkelijk schoon te maken.

Zo werken de Cat Cubes

7-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren

Het is een modulair systeem. Dat betekent dat je verschillende onderdelen kunt kopen. Zo is er een module om te slapen (Sleep), eten en drinken (Dinner), spelen (Play) en uiteraard krabben (Scratch). Je kunt er natuurlijk gewoon één kopen, maar ook meerdere, die je allemaal aan elkaar kunt bevestigen. En omdat alle modules voorzien zijn van gaten, kan je kat van de ene naar de andere module sluipen. Superleuk!

In dit handige filmpje kun je het goed zienDe Cat Cubes zijn dus ideaal voor je kat. Maar ook voor jou, want je bepaalt zelf hoe je ze neerzet, waar en in welke kleuren. Ze passen dus altijd bij jouw eigen smaak en inrichting. Ik zeg: ideaal! Ik laat je ze hieronder even zien:

PLAY is er in het grijs en wit
play-grijs-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren play-wit-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren

SCRATCH is er in het grijs en mintgroen
scratch-grijs-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren                             scratch-mintgroen-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren

SLEEP is er in het grijs en steenblauw
sleep-blauw-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren sleep-grijs-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren


DINNER is er in het grijs en petrol
dinner-blauw-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren dinner-creme-Cat-Cubes-DIY-katten-mand-speelplek-voerbak-modulair-pastel-kleuren


Tip: verander de opstelling eens in de zoveel tijd, want dan blijft het interessant en uitdagend voor je kat.

Dit is ook leuk!

De 7 leukste DIY creaties voor jouw hond of kat

In maar 6 stappen maak je deze superleuke DIY tipi voor je kat of hond

Credits beeld en film: Beeztees

AANBEVOLEN

Win een cadeaupakket voor je allerliefste hond of kat

Eindelijk écht mooie producten voor jouw hond of kat. En wij mogen twee fantast...

Deer valley haging brick mold

art.nr: MYS.DC.0014 Afm: 15 x 10 x 31 (w x d xh in cm) Hanging brick mold with c...

Skull buddha hand

art.nr: MYS.DC.0001 Afm.: 55 x 17 x 70 (w x d h in cm) Prijs: € 89,00-

Fotolijst ophangen: hoe doe je dat?

Er zijn verschillende systemen om je fotolijst netjes op te hangen. Wil je rails...

Manden, bedjes, krabpalen en voerbakken: alles wat je nodig hebt voor je huisdier

Ikea lanceert een fantastisch leuke nieuwe lijn voor je huisdieren. LURVIG: alle...

Wizzard Drawer cabinet

Art.Nr: MYS.CB.0036 Afm: 48 x 36 x 119 ( w x d h in cm) 6 drawers, mixed woo...

Advertentie