Virtual Reality Headset

De Virtual Reality Headset van Radbag maakt het mogelijk om films en games in 3D te bekijken vanaf je smartphone. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:

Even voorstellen...

Mijn naam is Turkan en ik heb de Virtual Reality Headset getest omdat ik gadgets erg leuk vind om uit te proberen!

Video's kijken

Ik vond het erg leuk om een filmpje te kijken met de Virtual Reality Headset. Mijn kinderen hadden wel meer plezier van. Als de video die ik keek met de Virtual Reality Headset was ik er wel klaar mee. Mijn kinderen daarentegen keken steeds nieuwe video’s.

Strak design

Het design van de bril is prima, het ziet er goed uit en is ook makkelijk in gebruik. Je zag meteen waar je je mobiel in moest doen. Wat ik alleen niet wist is dat de video’s die je kijkt door de Virtual Reality Headset ook echt 3D moeten zijn, net als een 3D film in de bioscoop. Ook zat de bril wat comfortabeler bij mijn kinderen dan bij mijzelf.

Alleen in 3D

Ik denk niet dat je dit product altijd kan gebruiken omdat je dus ook per se 3D video’s moet opzoeken en niet iedere video is in 3D. Dat maakt de Virtual Reality Headset wel een beetje duur.

Conclusie

De Virtual Reality Headset is een leuke gadget maar meer voor kinderen. Het design is erg duidelijk, alleen is het jammer dat de video’s die je kijkt via de bril ook echt 3D filmpjes moeten zijn. Voor de rest is het een prima gadget om 3D video’s mee te kijken.

Reacties