SK Natuursteen

Partner

natuursteen leisteen

Leisteen is een sedimentgesteente dat is ontstaan door afzetting van kleilagen die zijn versteend.

natuursteen

Leisteen is een onderhoudsvriendelijke vloer, doordat hij slijtvast is zorgt hij voor jarenlang woonplezier Vaak met kleurschakeringen maar ook in grijze tinten te verkrijgen. Leisteen is een tijdloze steen in ieders interieur toe te passen, mede door zijn warme tinten. Juist deze tinten grijs, zwart, bruin geven de steen een stoere uitstraling mee.

Een natuurstenen vloer heeft charme, iedere vloer is uniek. Natuursteen is  in verschillende kleuren, soorten en formaat te verkrijgen. Iedere steen is anders en dat maakt natuursteen speciaal.

Het is te combineren in ieder interieur, met of zonder vloerverwarming. Zij importeren zelf uit diverse landen diverse soorten steen, waaronder leisteen. Leisteen is een sedimentgesteente dat is ontstaan door afzetting van kleilagen die zijn versteend. Leisteen is een onderhoudsvriendelijke vloer, doordat hij slijtvast is zorgt hij voor jarenlang woonplezier Vaak met kleurschakeringen maar ook in grijze tinten te verkrijgen. Leisteen is een tijdloze steen in ieders interieur toe te passen, mede door zijn warme tinten. Juist deze tinten grijs, zwart, bruin geven de steen een stoere uitstraling mee.

meer informatie

meer informatie zie onze website: www.sknatuursteen.nl  of volg onze facebook pagina.

 

MEER VAN DIT BEDRIJF

Natuursteen wastafels

Wastafels hebben wij in vele soorten en maten, met of zonder kraangat.

Werkbladen Natuursteen

Bij SK Natuursteen vindt u de mooiste natuurstenen werkbladen. In vele uitvoerin...

Badkamer met natuursteen

SK Natuursteen heeft alles van Natuursteen voor de badkamer, van douchebak tot w...