array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(20) "wonderewoonwereld.nl" ["path"]=> string(33) "/winkel/lampen/hanglamp-antler-2/" }
Partner

Wondere woonwereld

Laat je inspireren en ontdek de mooiste producten op Wondere Woonwereld.

Bedrijfsoverzicht Wondere woonwereld

Hanglamp Antler 2

Deze harmonieuze hanglamp is de halve versie van Antler 1; de favoriet bij Lampshapers.

Door de halve bolvorm past deze hanglamp heel mooi boven een tafel, bureau of bar. Ook is de verlichting op het tafelblad optimaal door de open onderkant van de lamp.

De lampen van Lampshapers zijn zo ontworpen dat ze niet alleen in het donker een ruimte bijzonder sfeervol verlichten met schaduwpatronen. Ook bij daglicht zijn ze interessant om naar te kijken en een unieke eyecatcher in je interieur.

Deze hanglamp Antler 2 is gemaakt van blank geschuurd MDF. Dit zorgt voor een subtiel industriële uitstraling. De lamp bestaat uit 16 houten elementen die zonder extra onderdelen of gereedschap als een puzzel in elkaar geschoven kan worden. De lamp wordt dan ook als een klein pakketje verzonden, waarna hij met behulp van een bijgevoegde gebruiksaanwijzing in gemiddeld 30 minuten in elkaar te zetten is. Mocht iets niet duidelijk zijn of niet lukken, dan sta ik klaar om te helpen.

Standaard wordt deze lamp geleverd met een pendel en kegelvormige plafondkap zoals op de laatste foto. Het snoer is 1 meter lang. Wil je graag een langer snoer, een ander kleur snoer of fitting en/of een lichtbron erbij bestellen? Dat kan! Mail hiervoor dan naar vragen@lampshapers.com. Op verzoek is het ook mogelijk om de lampen in andere designs, afmetingen, materialen en kleuren te krijgen. Ik geef daarbij met plezier vrijblijvend advies.

Meer lezen over
'Hanglamp Antler 2'?

meer van deze professional

ARCHY PLAFOND L

Archy Plafondlamp L straalt een rustige sfeer uit met z...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.