Partner

Mokana Meubelen

Mokana Meubelen is een woonwinkel gevestigd in Enschede met een showroom van ca. 1200m2. De winkel is gespecialiseerd in voornamelijk zitmeubelen zoals bankstellen, fauteuils, stoelen en overig meubilair van Nederlands fabrikaat. Tevens is er een zeer groot aanbod aan lederen bankstellen, fauteuils en stoelen uit onze Mokana Ledercollection.com collectie welke u vindt in onze showroom.Mokana Lifestyle heeft een eigen bezorgdienst door heel Nederland en Duitsland. Het is een CBW erkende woonwinkel en u hoeft tevens niet aan te betalen bij aankoop van uw nieuwe meubel.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht mokana.nl

Hoekbank Africa leder

Deze royale en stoere robuuste hoekbank van Nederlands fabrikaat is leverbaar in elk gewenst formaat, ook als gewoon bankstel.

Op de afbeelding ziet u een uitvoering in het oersterke africa leder tabac maar uiteraard is deze bank ook mogelijk in andere kleuren en ledersoorten zoals toledo, nepal, congo, apache, pilotenleer, stonwash leder, nubuck leder en romance of vintage coral leder.

Bezorging mogelijk door heel Nederland.

Royale hoekbank Drive in africa leder van l'Ancora Collection

U heeft de keuze uit onder andere een armleuning van 13cm, 23cm, 29cm of 34cm! Ook is deze zithoek mogelijk met een ronde hoek van 110cm, 150cm of een strakker moderner 90 graden hoek element.

Kom snel langs in onze woonwinkel aan de Hogelandsingel 49 in Enschede voor het totaalaanbod van lederen zitmeubelen zoals bankstellen, hoekbanken, fauteuils en designstoelen.

Bezorging mogelijk door heel Nederland.

Meer lezen over
'Hoekbank Africa leder'?

meer van deze professional

Rockefeller Ledersofa

De Rockefeller Ledersofa van l'Ancora Collection.

Stoere Paulo bank in cognac le

Stoere en zeer comfortabele bank Paulo is leverbaar in ...

Strakke hoekbank La Vida

De La Vida hoekbank uit de Best Buy collection van Moka...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.