Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Bedrijfsoverzicht Havoned

Home Cinema Systeem

Jamo, onderdeel van de Klipsch Group, presenteert met trots haar langverwachte nieuwe design serie; Jamo 360. De nieuwe speaker set van het Deense merk vormt de perfecte combinatie van design met fantastische akoestiek.

Jamo 360

Deens design laat zich kenmerken door optimale functionaliteit en interactie tussen gebruik en omgeving. De Jamo 360 gaat in tegen alles wat traditioneel is op het gebied van vormgeving van speaker sets, de speakers zijn namelijk rond van vorm. Aan de bolvormige speakers heeft de set ook zijn naam te danken: 360 slaat op 360 graden; helemaal rond. Jamo introduceert hiermee een set dat bestaat uit verrassend vormgegeven satelliet en center channel speakers, die tegelijkertijd eenvoud en elegantie uitstralen.

Omipolar Technologie

De 360 Series is voorzien van de exclusieve Omnipolar Technologie. Ondanks het kleine formaat zijn de speakers daardoor in staat om een krachtig geluid te produceren in een uitgebreid frequentiebereik en muziek gedetailleerd en ruimtevullend weer te kunnen geven.

Neem voor meer informatie contact op met de importeur Havoned via 0341 - 35 90 50 of info@havoned.nl

Meer lezen over
'Home Cinema Systeem'?

meer van deze professional

SoundMount

De SoundMount van Vogel's is een combinatie van een hig...

sonoroSTEREO

De sonoroSTEREO is een 2.1 stereo radio voorzien van Bl...

Jamo inbouw speakers

Bent u van plan te gaan verbouwen? Of wilt u uw audio t...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.