Shoefresh schoenverfrisser

Stinkende, natte schoenen zijn voor iedereen die veel (buiten)sport, of last heeft van zweetvoeten een herkenbaar probleem. En wat doen we dan vaak: kranten in de schoenen en bij de verwarming zetten. Dat kan makkelijker, sneller en slimmer: zet je schoenen in de Shoefresh schoenverfrisser

Getest door:

Introductie

Ik ben Ramon en ben vader van drie kinderen: twee meiden en een jongen. Ik kreeg de mogelijkheid om de Shoefresh te testen en ik zal hieronder mijn ervaringen delen. Ik wilde dit graag testen voor de voetbalschoenen van mijn zoon. Het heeft de laatste tijd vaak geregend en dus kwam dit goed van pas.

Functies

De Shoefresh is goed verpakt in een stevige doos. De Shoefresh zet je daarna makkelijk in elkaar. Je steekt de schoenhouders in het platform en je bent klaar. Zo gauw je de stekker in het stopcontact steekt begint de Shoefresh met het reinigen. Het enige dat je dan nog zou kunnen doen is het aanpassen van de instellingen.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de Shoefresh is zeer simpel. Makkelijker kan eigenlijk niet. Ik heb de erg natte voetbalschoenen de laatste weken laten drogen met 35 minuten. Dit was precies genoeg. Natte voetbalschoenen kunnen vaak erg stinken maar dit is met de Shoefresh bijna helemaal opgelost. De geur gaat de eerste keer niet niet helemaal weg maar als je het proces daarna nog een keer doet dan wel. Ik ben er zeer tevreden mee na een schoonmaakbeurt.

Prijs

De prijs van de Shoefresh is € 109,- en dit vind ik een eerlijke prijs voor de Shoefresh. Het lijkt wat aan de hoge kant maar de Shoefresh doet wel precies waar het voor staat en is zeker een aanrader. Als het ook nog eens jaren meegaat dan is het zeker niet duur. Bovendien ben je van een hoop ongemak af!

Drogen

Wat je doet is eerst de schoenen 5 minuten laten reinigen en daarna 35 minuten laten drogen. Het resultaat is perfect. De schoenen komen er altijd weer lekker fris en droog uit.

Reinigen

De Shoefresh staat standaard ingesteld op 5 minuten reinigen en aansluitend 20 minuten drogen. Mochten de schoenen dan nog niet droog zijn dan kan je dit zeer makkelijk verlengen.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over de Shoefresh. Een zeer goed product als je zelf veel doet aan sport of sportende kinderen hebt.

Reacties