string(1) "p"

Vloerdeluxe Ergenis bij vloeronderhoud

Ergernis bij vloeronderhoud. We kennen het allemaal! En is met het juiste advies totaal onnodig!

Houten vloer of trap

Een houten vloer of trap vinden we allemaal fantastisch. Het voegt iets specifieks toe en geeft je woning een eigen identiteit. In het begin is het woongenot optimaal en genieten we van onze houten vloer of trap! Na verloop van tijd kan het enthousiasme omslaan in ergernis; zeker bij het onderhoud van je vloer of trap. 'Na het dweilen is de uitstraling fantastisch en zo wil ik het graag houden! Maar als mijn vloer of trap opgedroogd is dan zie ik wederom doffe plekken, vlekken of strepen!' 

Deze ergernis is totaal overbodig en ontstaat uit een verkeerd advies!

Voorkom problemen bij vloeronderhoud

Met het juiste advies is je ergernis totaal overbodig. Een simpele aanpassing in je onderhoudsroutine bij houten vloeren of op trappen maakt het verschil. Houten vloeren of trappen worden geleverd met een zeer resistente, slijtvaste olieafwerking. Veelvuldig dweilen lost langzaam maar zeker je resistente olieafwerking op en maakt je vloer of trap dof en vlekkerig. Om dit te voorkomen behandel je het oppervlak frequent met een onderhoudsolie en dweil je vervolgens de vloer of trap wederom regelmatig!
De onderhoudsolie die je gebruikt om de vloer of trap te beschermen is vaak de bron van alle ergernis.

Onderhouds-olie vervangen door Basis-olie

Onderhoudsolie is een verdunde versie van een resistente basisolie en heeft een groot waterbestand. Watergedragen olie lost nu eenmaal snel op bij frequent dweilen met als gevolg geen of weinig bescherming en wederom ergernis omtrent vlekken en looppaden op je houten vloer of trap. Iedere 2,5 jaar onderhoud met een resistente basisolie voorkomt alle problemen bij onderhoud. Gebruik de onderhoudsolie waarvoor deze bestemd is! Namelijk het plaatselijk bijwerken en beschermen tot dat het tijd is voor periodiek groot onderhoud. De droogtijd na het aanbrengen van onderhoudsolie bedraagt gemiddeld 8 uur en bij een basisolie bedraagt de droogtijd minimaal 24 uur. Het verschil in droogtijd verklaart ook het verschil in resistentie.
Frequent onderhoud met een basisolie voorkomt ergernis en optimaliseert je woongenot. Ook de intensiteit van onderhoud op je houten vloer of trap neemt op deze wijze met 50% af. 
Vloerdeluxe kan je op het gebied van correct onderhoud op weg helpen en indien gewenst geheel ontzorgen voor een periode van 10 jaar vanaf € 350,-.

Benieuwd naar meer handige tips?  https://vloerdeluxe.nl//vloerrenovatie  

Bekijk onze website voor de juiste informatie: https://vloerdeluxe.nl