LIFX Mini

De LIFX-verlichting is eenvoudig via stembesturing of via de app te personaliseren en te automatiseren voor de ultieme gezelligheid. Zo kunnen de felheid en de kleurtemperatuur automatisch worden aangepast aan het omgevingslicht en de tijd van de dag. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Even voorstellen...

Wij zijn een gezin bestaande uit een vader, moeder en 2 tienerdochters. Onze Brits Kortharen zijn echte binnenpoezen en brengen veel gezelligheid mee.

Eerste indruk

We zijn altijd wel bezig met inrichting en dingen aan het verplaatsen in huis. Onze basis is wit met grijs-bruine meubels. Kleur brengen we aan met woonaccessoires en verlichting. Wij zijn een gezin dat grote waarde hecht aan duurzame producten in en om huis. Een echt Tupperware-gezin en daarbij scheiden wij ons afval, kopen we tweedehands spullen en worden spullen zoveel mogelijk hergebruikt.

Hoe het werkt?

Manlief installeert op de iPad en onze 2 Samsung mobiele telefoons de LIFX-app en dat is heel simpel. Hij maakt 2 woonruimtes aan, daar waar de lampen hangen. Aan het begin en einde van de dag zet je de lampen uit met de schakelaar in huis. Tussentijds standby op de app, zodat je als je van huis bent alvast de lampen in kunt schakelen om inbraak te voorkomen. De kleurenlamp pluggen we in, in de hanglamp boven de eethoek in de huiskamer. De witte sfeerlamp pluggen we in, in de lamp op de slaapkamer van onze oudste dochter. Deze lampen zijn ook te gebruiken als wake-up lampen, dat is handig! De lampen zijn in te stellen van warm tot helder licht en alles wat daar tussenin zit. De lamp in de woonkamer kunnen we daarbij instellen op vele kleuren zoals wit, geel, blauw, paars, rood-oranje. Vouw ik de was op, dan zet ik fel daglicht aan, tijdens het avondeten warm geel of paars licht om het gezellig te maken. Wil ik bezig met mijn kleurhobby, dan zet ik weer een fel daglicht aan. In de avonduren gaat de lamp op een donkere, warme kleur zoals paars of donkergeel. Voor iedere sfeer of ieder gebruik is er wel een passend licht om de juiste sfeer te brengen. Er zit ook een effectknop op de app, waarbij de lamp gaat reageren op stemmen of muziek. Wat een vernuft zit er ingebouwd op deze wifi-gestuurde lampen.

Design

De lamp heeft een strak design, ligt stevig in de hand om in te pluggen en laat je niet zomaar vallen. Modern en aansprekend design.

Conclusie

Ons gezin had niet eerder zulke lampen in gebruik. We zien er nu zeker het nut van in en zijn echt enthousiast. Of het ouderen onder ons zal aanspreken vragen wij ons eerlijk af, omdat je de app op de smartphone goed moet kunnen hanteren, om te kunnen profiteren van alle gemakken van de lamp. Maar wat een superuitvinding is de LIFX zeg! We zijn nog bezig met nieuwe lampen aan te schaffen. Daar hoeft geen standaarddimmer meer in te zitten, want dimmen regel je gewoon met de LIFX-app. Uiteraard gaan wij op meer plekken in huis over op de LIFX-lampen. Het wordt hiermee steeds sfeervoller in huis. Precies wat wij graag wilden.

Reacties