Zwitscherbox

De Zwitscherbox herinnert ons er elke dag aan om diep in en uit te ademen en onze batterij op te laden. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.

Getest door:

Even voorstellen...

Mijn naam is Mieke, ik ben verpleegkundige maar inmiddels met pensioen. De Zwitscherbox heb ik zo'n twee jaar geleden in een museumwinkel in Amsterdam gezien. Ik vond het toen grappig en aangenaam. Nu was ik benieuwd hoe dit mij in de praktijk zou bevallen.

Beleving

Wij hebben de Lakeside Box geprobeerd. Bij het binnenkomen in de badkamer hoor je meteen het gefluit van vogels en gekwetter van eenden. Overdag geeft een fijn en plezierig achtergrond geluid. Best wel aangenaam om je tanden te poetsen met vogels op de achtergrond. Voor de nacht schakel ik hem uit.

Comfort

De Lakeside Relaxound Box is makkelijk te bedienen. Je laadt het apparaat op via een usb kabeltje. De geluidssterkte is via een draaiknopje aan de zijkant in te stellen. Hij schakelt in via een bewegingssensor, en blijft dan 2 minuten spelen. Het is wel jammer dat je niet kunt instellen hoelang het apparaat speelt.

Design

Het is een compacte moderne vormgeving, en makkelijk ergens neer te zetten. Ziet er blits uit.

Geluidsniveau

Ook op z'n hardst is het ook nog een aangenaam geluid.

Kwaliteit

Het is een degelijk apparaat, zonder toeters en bellen. Hij doet wat hij belooft.

Conclusie

De Zwitscher Box is een grappig apparaat. Ik heb hem uitgeprobeerd in verschillende ruimtes, zoals gang, slaapkamer en badkamer. En mijn conclusie is dat het apparaat in de badkamer het beste tot zijn recht komt. Het zou voor de ontspanning fijn zijn als hij wat langer zou spelen.

Reacties