ZONNESTEEKWEKEN BIJ TAPIJTREINIGING NH!

Wij zijn helemaal gek geworden, want de temperatuur is uw korting!

Hoe werken de Zonnesteekweken?

Van vrijdag 19 juli 2019 tot en met vrijdag 23 augustus 2019 gelden de actievoorwaarden van de Zonnesteekweken.

Tijdens deze weken heeft u dagelijks recht op mooie kortingen op alle soorten reinigingen. Hoe hoger de temperatuur op de dag van uw aanvraag, des te hoger uw korting

De maximale afgeronde (geen cijfers achter de komma) gemeten temperatuur in De Bilt per dag, omschreven op https://weerstatistieken.nl/ staat in deze actieperiode gelijk aan het kortingspercentage. De temperatuur op de dag van de offerte-aanvraag is het kortingspercentage dat op de uiteindelijke factuur wordt vermeld. Offertes gemaakt in deze periode zijn tot twee weken na afloop van de actieperiode geldig. In deze twee weken heeft de klant nog recht op de korting, gelijk aan de temperatuur zoals omschreven, op de dag van de offerte-aanvraag. 

Een lokale afwijking in de temperatuur ten opzichte van de officiële meting in De Bilt is niet van invloed op een offerte of factuur. Derhalve zijn zelf verrichte metingen van natuurlijke personen ook niet geldig. 

Klanten met eerder aangevraagde offertes vóór de ingang van deze actie hebben geen recht op korting, ook wanneer de reiniging zelf wel binnen de actieperiode wordt uitgevoerd.